Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Milka 17:56, 09 lis 2015

Aniu dzięki
No nic nie robię, mam tylko więcej plewienia, bo te siewki to giganty, a korzenie mocne, jak pierun
Zapakuje i wyślę ci, adres podaj na PW, możesz siać wiosną, w kwietniu do gruntu, tak u mnie one same sie sieją. Dorzucę jeszcze nasiona tej Black i Moudry.

Jakoś trzeba iść do przodu, myśleć o tym co teraz, a nie o niebieskich migdałach, wtedy mniej myślenia i więcej humoru
No proszę, miałabym juz kotka, mąz wie, że bardzo chcę, ale boi się, że na niego spadnie wychowanie, dbał o szczeniaki, z jego palcem w psyku w sypialni dorastały
anka_ 18:01, 09 lis 2015

Miłko ten już wychowany, 9 miesięcy ma. Tyle tylko, że cały czas na dwumiesięcznego wygląda.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
barbara_kraj... 18:14, 09 lis 2015

Milka napisał(a)
dalej Hameln
im bardziej żółta, tym kłosy czarniejsze

a tu juz Black Beuty

Co za pięknośći!!! Zauroczona jestem!

A tak na marginesie - przyszłam obejrzeć ten bałagan, o którym u Bogdzi pisałaś i zawiedziona jestem, bo go nie widzę.
an_tre 18:18, 09 lis 2015

Milka napisał(a)
dalej Hameln
im bardziej żółta, tym kłosy czarniejsze

Irenko widoczki w twoim ogrodzie oszałamiające
a ten okaz wielkiej urody
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
18:18, 09 lis 2015
rozplenice wszystkich zauroczyły ...na tak wypasione warto czekać ...choć widzę że u mnie też nie są złe ...a niby dopiero drugi sezon mają
Iwk4 18:23, 09 lis 2015

Irenko, masz cudowne rozplenice. Zachwycam się nimi. Buziaki ślę i zdrówka życzę
sylwia_slomc... 18:26, 09 lis 2015

Irenko u Ciebie ciągle się coś zmienia Zawsze coś fajnego można zobaczyć

Czy Ty dawałaś gdzieś na wątku szkic całości bo ja się gubię w Twoim ogrodzie i połapać nie mogę co gdzie jest

Mapa mi potrzebna
Kindzia 18:34, 09 lis 2015

Powiem Ci Irciu, że moje Hamelny nie mają takich ciemnych szczoteczek...a już złote są...wiesz, w łezce u mnie rosną. Takie beżowe kotki mają, nie ciemne...może Pisarzowice nazwy pomyliły? Ale też duże urosły, wiosną do dzielenia koniecznie, "zeżarły " mi kulki buksikowe. Szybko rosną, za szybko jak dla mnie...może je wymienić na mniejsze? Nie musiałabym co dwa lata dzielić. Jak myślisz?
Iwk4 18:45, 09 lis 2015

Irenko, cudowne jest to ujęcie.
Madzenka 18:52, 09 lis 2015

Posadziłam hammeln i się u ciebie przeraziłam ich rozmiarem... Ile ona maja szerokosci u Ciebie?