Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Madzenka 18:20, 13 lis 2015

Piękny artykuł Danusia o Was i waszym ogrodzie napisała. Nie dziwię się ,z e sie popłakałaś.
Z urody i temperamentu jesteście jak włoska rodzina
Świetne też rady dostałaś, oj bedą wiosna zmiany a ze wiosna szybko nadejdzie to liczę, ze już w lutym będziesz szaleć
ewa004 19:29, 13 lis 2015

Idę szukać artykułu
Ale juz pogratuluje
Margarete 23:39, 13 lis 2015

I ja gratuluję bo czytałam, oglądałam i jestem dumna razem z wami....
Cieszę się że wasz cudny ogród stał się tematem artykułu Danusi bo jest tego wart. Bardzo mi miło że mogłam osobiście poznać wasz ogród i doświadczyć waszej gościnności. Buziam i gratulacje!!!!
Urszulla 14:00, 14 lis 2015

Plany Twoje wyczytałam, są świetne i nas uczą dopieszczanie ogrodu może trwać w nieskończoność ale przecież to szalona przyjemność idę szukać artykułu Danusi Całuję

Bogdzia 19:08, 14 lis 2015

Czytałam i niczego innego sie nie spodziewałam .Sympatyczni ludzie w pieknym ogrodzie który kochają, oby tylko zdrówko na długie lata dopisywało. Buziaki.
Kindzia 16:13, 15 lis 2015

Irciu odpocznij, musisz!!!

Wkleję Ci wczorajsze moje rozplenice, aż dziwne, że P.Tadeusz się pomylił, bo moje od niego przyszły...

Podziwiam Cię za siły, nie te fizyczne, za chęci również. Jesteś niemożliwa!!!
Anda 16:18, 15 lis 2015

Piękny artykuł o Was i Waszym ogrodzie przeczytałam. Piękne zdjęcia obejrzałam. Zapowiadają się wspaniałe przeróbki. Będzie jeszcze piękniej
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
10:27, 16 lis 2015

Miłko, te cisy na wysokość zostają, w sezonie 2 razy cięte, to docelowa wysokość. Posadzone są za rzadko, więc przy okazji przesuwania i powiększania rabaty, dosadzimy kilka, aby było że tak powiem szczelnie

Dzięki i jeszcze raz gratuluję Artykułu!
Kindzia 19:49, 16 lis 2015

I buziol
Peppermint 01:15, 19 lis 2015

Witaj Irenko po mojej dłuższej przerwie na forum, nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, klikacie i klikacie Twoja postawa życiowa jest godna naśladowania czerpię od Ciebie garściami.
Widziałam, że miałaś cudownych gości przez całe lato, sama Szefowa Ciebie odwiedziła i w taki piękny sposób Ci podziękowała za gościnę. Pozdrawiam