Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Mirka 20:40, 31 mar 2013

Mokrego dyngusa życzę
Madzenka 20:44, 31 mar 2013

I my mamy upragnioną zimę.....
Milka 09:17, 01 kwi 2013

Wszystkim dziękuję jeszcze raz za życzenia i całym sercem życzę, aby mimo takiej pogody w sercu i duszy było radośnie
U mnie, tak jak u was sypie na okrągło śnieg, jesteśmy zasypani na maksa; a ja dalej choruję, coś jakby świnka mnie złapała; pochorowali się u nas wszyscy, powtórka ze świąt grudniowych;
a jeszcze strzeliłam głupotę, bo wylazłam na dwór 29, było tak słonecznie i wiosennie, więc to mi dało radość, ale niestety na zdrowie zaszkodziło i pogorszyło mi się, a było już lepiej!
teraz ciut lepiej, mam siłę usiąść i coś napisać, bo tak leżałam tylko w łóżku; w tym roku nic nie udekorowane, no okropnie;
no ale nie narzekam, jakoś to będzie, wystarczy, że nas pogoda ,,dopieszcza" na maksa!!!

buziam wszystkich korzystajcie ze świat, niech będzie radośnie
potem zajrzę tu i ówdzie, ale jak popatrzyłam, że mam prawie w każdym wątku tak po 100 postów do nadrobienia, to wiem, że juz nie dam radę, jeszcze nie teraz
kochani, fajnie że jesteście, że jest to forum, bo wszystko wydaje się lepsze!
Madzenka 09:25, 01 kwi 2013

Irenko buziam świątecznei. Kuruj się, masz jeszcze dużo czasu na wyleczenie... Do 15 kwietnia wiosny nie będzie... W przyszlym tygodniu lekka poprawa a potem znów 1-2 stopnie... Mam nadzieję, że we Wrocławiu będzie cieplej...
Ania Asc prorokuje, że wszystko zakwitnie w czerwcu... Cebulowe, piwonie i lawendy... Ale będzie kolorowo...
Bogdzia 11:09, 01 kwi 2013

Kuruj sie Irenko. Miłego dnia i bez lania jak jesteś chora.
kwiatholandii 11:28, 01 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Irenko buziam świątecznei. Kuruj się, masz jeszcze dużo czasu na wyleczenie... Do 15 kwietnia wiosny nie będzie... W przyszlym tygodniu lekka poprawa a potem znów 1-2 stopnie... Mam nadzieję, że we Wrocławiu będzie cieplej...
Ania Asc prorokuje, że wszystko zakwitnie w czerwcu... Cebulowe, piwonie i lawendy... Ale będzie kolorowo...

No to napad na bukszpany wrocławskie musimy przełożyć, no i tą kolację pyszną

Irenko,zdrówka życzę buziaki
ewa004 11:55, 01 kwi 2013

Irenko mam nadzieje że Twoje zdrówko już w lepszej kondycji i pozwoliło Ci miło spędzić święta w gronie rodzinnym
Pozdrawiam cieplutko
Gabrysia_ 11:57, 01 kwi 2013

Irenko...miłego świętowania
Zdrówka życzę
bociek 13:06, 01 kwi 2013

Irenko, oszczedzaj sie i wylez to paskudztwo. W sumie to dobrze, ze sypie a nie swieci slonce, latwiej chorowac przy obecnej aurze.

Buziam
Urszulla 14:21, 01 kwi 2013

Irenko- ja też dzisiaj usiadłam na chwilę korzystając z wolnego czasu. Życzę Ci dużo zdrówka, zwłaszcza po dobrym jedzeniu w święta Wczoraj sypało i u nas od rana do wieczora Dzisiaj piękny zimowy igloo-Dyngus w ogrodzie.