Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II

Konstancja30 12:02, 03 maj 2013

Irenka doczytałam ... 51 donic ... !!! ... 51 ... sadziłaś w w tym hydro coś tam ... jak to podlać )))) ... i kofam Cię za to, że je podlejesz bo ja uwielbiam na nie patrzeć ...

gołodupiec ... nie wiem gdzie go wynorałaś ale cudny

u mnie wczoraj poadało ... przeszłam do następnego tomiska Gry o tron ... no cóż w sumie z "tilajtami" i książką przetrwałam ... a za to teraz wszystko rośnie w oczach
Urszulla 12:03, 03 maj 2013

irena_milek napisał(a)
dla odczarowania deszczu

Ślicznie Irenko!
kiedy ja będę miała choć namiastkę tego???
Całuję i zostawiam nastrojową na deszcz melodię
http://www.youtube.com/watch?v=1RY97nCrCec
Milka 12:27, 03 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)
Irenka doczytałam ... 51 donic ... !!! ... 51 ... sadziłaś w w tym hydro coś tam ... jak to podlać )))) ... i kofam Cię za to, że je podlejesz bo ja uwielbiam na nie patrzeć ...

gołodupiec ... nie wiem gdzie go wynorałaś ale cudny

u mnie wczoraj poadało ... przeszłam do następnego tomiska Gry o tron ... no cóż w sumie z "tilajtami" i książką przetrwałam ... a za to teraz wszystko rośnie w oczach

Izuś, najlepszy numer taki, że latałam i podlewałam...a tu przyszedł deszcz i leje, że hej...a mogłam cos innego zrobic, jaka przekora z tej pogody!

gołodupca wytargałam z firmy transportowej, wmówiłam im, że do nich nie pasuje, a do mnie jak najbardziej, po trudnych negocjacjach odsprzedali dzieło sztuki, artysta lokalny
tę książkę czyta mój syn, uwielbia ją
zaraz 14 i koniec deszczu, zatem ruszę się...
w poniedziałek idzie twoja partia roślin, odbierz koniecznie, coby się nie ugotowały
Milka 12:29, 03 maj 2013

Urszulla napisał(a)

Ślicznie Irenko!
kiedy ja będę miała choć namiastkę tego???
Całuję i zostawiam nastrojową na deszcz melodię
http://www.youtube.com/watch?v=1RY97nCrCec

dzięki za piosenkę, lubię włoskie utwory

Ula, będziesz mieć szybko, rośliny rosną, jak my śpimy
w poniedziałek idzie wysyłka, odbierz koniecznie, powód taki sam jak i u Izy
Konstancja30 12:38, 03 maj 2013

ja czytam i oglądam ... to dla mnie duża nowość bo takiej literatury nie tykałam i teraz sama sobie mówię ... oj nigdy nie mów nigdy ... poza tym choć akcja nie wiadomo gdzie (bo gdzie te siedem królestw?) i nie wiadomo kiedy (bo niby jakby średniowiecze a zachowują jak współcześni - tylko my subtelnie w białych rękawiczkach a tam łby się turlają ) ... to czytasz i widzisz człowieka ... jego problemy od wieków te same ... zmagania ... magię i już nie wiem ona jest czy jej nie ma ... i wartości nadrzędne choć nie zawsze wygrane: honor i miłość ... aućk rozpisałam się ... i ciekawe portrety psychologiczne postaci jak się wczytać ... sięgnij spodoba Ci się ... Karzeł jest nieprzeciętny ... Królobójca nie do końca zły a dobrzy nie są wolni od błędów ... życie ...

jaka partia ... partia roślin ??? ... Irenka partie mi zakładasz i wysyłasz a ja nic nie fiem ... słoneczko mi wyszło i nie piszę tylko o tym co mi w okna świeci ...
Milka 12:39, 03 maj 2013

część już kwitnie, choć nie do końca się otworzyły, a druga nadal w pąkach

Milka 12:42, 03 maj 2013

Konstancja30 napisał(a)
ja czytam i oglądam ... to dla mnie duża nowość bo takiej literatury nie tykałam i teraz sama sobie mówię ... oj nigdy nie mów nigdy ... poza tym choć akcja nie wiadomo gdzie (bo gdzie te siedem królestw?) i nie wiadomo kiedy (bo niby jakby średniowiecze a zachowują jak współcześni - tylko my subtelnie w białych rękawiczkach a tam łby się turlają ) ... to czytasz i widzisz człowieka ... jego problemy od wieków te same ... zmagania ... magię i już nie wiem ona jest czy jej nie ma ... i wartości nadrzędne choć nie zawsze wygrane: honor i miłość ... aućk rozpisałam się ... i ciekawe portrety psychologiczne postaci jak się wczytać ... sięgnij spodoba Ci się ... Karzeł jest nieprzeciętny ... Królobójca nie do końca zły a dobrzy nie są wolni od błędów ... życie ...

jaka partia ... partia roślin ??? ... Irenka partie mi zakładasz i wysyłasz a ja nic nie fiem ... słoneczko mi wyszło i nie piszę tylko o tym co mi w okna świeci ...

kończę w tej chwili 2 książki i zabieram się za tą tak samo zdawał relację syn i tym mnie skusił, a poza tym ja lubię takie klimaty
,,partia" dawno w kajeciku zapisana, tylko obsuwa była z terminem wysłania
w poniedziałek ,,prawie tir"...bo idzie do wszystkich
dasz radę, posadzisz, i romantyczne roślinki tez będą i idealne do twoich lawend i róż, angielski mariaż
Ginger 12:43, 03 maj 2013

Irenko pamiętałaś ,żeby podlać trawy biohumusem ? Poczytałam mój wątek i przypomniało mi się że pytałaś skąd moje trawy takie duże. Ja swoje w tym roku znowu podlałam tym cudem i ruszyły jak szalone wszystkie .Irenko podaj proszę nazwę tej hosty na słońce bo musowo muszę przysłonić nóżki powojnikom i taka hosta chyba by tam fajnie wyglądała . Pozdrawiam
Konstancja30 12:44, 03 maj 2013

irena_milek napisał(a)

ja powinnam goździki w donicę wsadzić ... ale jak ... no jak jak tu taaaki miły zakątek ... nie wiem ile tych tulipanów tu jest ale idealnie ... i poproszę o to samo ujęcie jak się rozwiną ... chcę sobie utonąć w ich kolorowej rzece
Milka 13:03, 03 maj 2013