Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Konstancja30 22:32, 04 wrz 2013

łapy ... aućk jak ja uwielbiam te założone łapy
ka1sia 22:35, 04 wrz 2013

i jeszcze takie różne widoczki

doniczki tarasowe

pod lasem

Konstancja30 22:37, 04 wrz 2013

Kasiu widziałaś gdzieś jarzębinę nie skażoną ołowiem ... czytam przepisy i mam ochotę na słoiczki z jarzębiną ...
ka1sia 22:37, 04 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
łapy ... aućk jak ja uwielbiam te założone łapy

Edek zawsze tak leży, ja też to uwielbiam
ka1sia 22:38, 04 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
Kasiu widziałaś gdzieś jarzębinę nie skażoną ołowiem ... czytam przepisy i mam ochotę na słoiczki z jarzębiną ...

o, to muszę gdzieś koło mnie się rozejrzeć jutro na spacerku z piesami zrobię rozeznanie
alinak 22:50, 04 wrz 2013

Kasiu widoczki TAKIE TAM - miam mniam . i to z kochanym słoneczkiem .ooooch gdybym ja bliżej mieszkała .
pozdrawiam
ka1sia 22:56, 04 wrz 2013

A teraz zwracam się do mądrych głów, czyli do Was, kochani Ogrodomaniacy (ale zagaiłam ) o pomoc. Chodzi mi po głowie taka jakaś rabata leśna między sosnami, bo jakoś tam łyso
cos może takiego? miałoby to jakiś sens? czy to głupi pomysł? co o tym myslicie? no i co i jak tam posadzić? szczerze, ja się nie obrażam

ka1sia 22:58, 04 wrz 2013

alinak napisał(a)
Kasiu widoczki TAKIE TAM - miam mniam . i to z kochanym słoneczkiem .ooooch gdybym ja bliżej mieszkała .
pozdrawiam

Alinko, nie jest tak daleko, coś o tym wiemy z Izą przyjeżdżaj!
marzena 23:06, 04 wrz 2013

Kasiu, wreszcie dotarłam do Twojego ogrodu...zacznę spacerować z przyjemnością
ale zobaczyłam te sosny u Ciebie...jakbym widziała swoje... nie wiem, co radzić...u mnie pod sosnami jest sucho ( u Ciebie chyba też), jedyne co zrobiłam, to posadziłam na każdej bluszcz, i jakoś rosną te bluszcze, jedne lepiej, inne gorzej...ja nic nie robię, chcę tylko trawę dosiać u siebie...
ka1sia 23:14, 04 wrz 2013

marzena napisał(a)
Kasiu, wreszcie dotarłam do Twojego ogrodu...zacznę spacerować z przyjemnością
ale zobaczyłam te sosny u Ciebie...jakbym widziała swoje... nie wiem, co radzić...u mnie pod sosnami jest sucho ( u Ciebie chyba też), jedyne co zrobiłam, to posadziłam na każdej bluszcz, i jakoś rosną te bluszcze, jedne lepiej, inne gorzej...ja nic nie robię, chcę tylko trawę dosiać u siebie...

Witaj, Marzenko! A ja z przyjemnością będę Cię gościć
Masz rację sucho jest bardzo, boję się, że tam nic nie urośnie, a o bluszczach też już myślałam
dziękuję za rady, właśnie tego mi trzeba Zaglądaj, Marzenko, będzie mi bardzo miło