Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Kindzia 08:59, 05 wrz 2013

Kasiu...dobrze, że już jesteś...dłuuugo Cię nie było, ale wagarowałaś

A może jakieś trawki co sucho i cieniście lubią...
anna_g 14:08, 05 wrz 2013

Kasiu - ja myślałam że Ty szalejesz w kurortach i wagarujesz a Ty piszesz żeś się zakopała w papiórach... dobrze, że się wydostałas z tej lawiny
Twoje pomidorki też mnie nieustannie zachwycają. Moje chyba nie dojrzeją mam je w zbyt zacienionym miejscu. W przyszłym roku biorę przykład z Ciebie i sadzę w donicę - będę se mogła z nimi "gonić za słońcem" Z tych trzech masz tonę więcej niż ja z 8
Piękny ten przyszły tatuś i jaki dostojny
Mam pytanie - czy ta katalpa to może Nana? Długo ją masz? Piękne są katalpy Ino duże
Pod sosenkami rabatka - moim zdaniem pomysł fajny. Buziole i wracam do roboty
anna_g 16:56, 05 wrz 2013

ka1sia napisał(a)
zmian w ogrodzie niewiele, bo czasu nie było, przybyła tylko katalpa

Masz ją blisko domku więc nie rozrośnie się na szerokość Kasiu - a mogłabyś mi na priv napisać ile takie cudo kosztuje i gdzie kupiłaś? Śliczna jest
Mala_Mi 17:24, 05 wrz 2013

Kasia.. nawet jak jest to odmiana NANA to za blisko domu rośnie.... nawet nana się rozrośnie i jej urok na tej kulce, czy parasolu......

http://www.zszp.pl/?id=207&rco=Catalpa%20bignonioides%20'Nana'&lang=1

Jak to zwykła.. to odsuń o 5 metrów ...

Sorki, że ci psuję radość.. ale to drzewo i przesadzić sie potem nie da

Pod sosanami też bym coś posadziła..... skocz do Danusi z Sosnowa (też jest z Rzeszowa).. ona ma ogród w sosnach Piękny ogród..... warto go zobaczyć na żywo
ka1sia 18:17, 05 wrz 2013

asc napisał(a)
Kasia.. nawet jak jest to odmiana NANA to za blisko domu rośnie.... nawet nana się rozrośnie i jej urok na tej kulce, czy parasolu......

http://www.zszp.pl/?id=207&rco=Catalpa%20bignonioides%20'Nana'&lang=1

Jak to zwykła.. to odsuń o 5 metrów ...

Sorki, że ci psuję radość.. ale to drzewo i przesadzić sie potem nie da

Pod sosanami też bym coś posadziła..... skocz do Danusi z Sosnowa (też jest z Rzeszowa).. ona ma ogród w sosnach Piękny ogród..... warto go zobaczyć na żywo

Anuś nie psujesz mi radości, tylko dobrze radzisz ja myslalam, że nana tu da radę, ma ok.2m od domu, trza będzie przesadzić, bo odsunąć już się nie da
Zaraz zajrzę do Danusi dzięki wielkie
Bogdzia 21:01, 05 wrz 2013

Piękne widoki z Twojego ogrodu ale pomidorki najbardziej mnie zainteresowały, pięknie rosną i owocują.Pozdrówka.
ka1sia 21:04, 05 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Piękne widoki z Twojego ogrodu ale pomidorki najbardziej mnie zainteresowały, pięknie rosną i owocują.Pozdrówka.

Dziękuję Bogdziu, mnie ta odmiana też zachwyca, za rok muszę posadzić jeszcze więcej są bardzo smaczne i całkowicie niekłopotliwe pozdrawiam
danuta_ 21:10, 05 wrz 2013

Witaj Kasiu - wpadam i ja z rewizytą do Twojego pięknego ogrodu - widzę, że świetnie sobie radzisz, bo wszytsko takie ładne, wypielęgnowane i apetyczne
ka1sia 21:17, 05 wrz 2013

danuta_ napisał(a)
Witaj Kasiu - wpadam i ja z rewizytą do Twojego pięknego ogrodu - widzę, że świetnie sobie radzisz, bo wszytsko takie ładne, wypielęgnowane i apetyczne

Witaj, Danusiu, dziękuję, radzę sobie jak umiem teraz rozmyślam nad nową rabatą, ale coś ciężko mi idzie
danuta_ 21:19, 05 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

Witaj, Danusiu, dziękuję, radzę sobie jak umiem teraz rozmyślam nad nową rabatą, ale coś ciężko mi idzie

No ja też mam w planie cos nowego - nawet teren już troszke przygotowałam, planuje lawendę i róże okrywowe, a Ty do czego się przymierzasz?