Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

gierczusia 16:10, 15 wrz 2013

Ależ Wam zazdraszczam spotkania .. Mam nadzieję ,że targi były warte grzechu ... Tak się zastanawiałam czy nie jechać , ale u mnie sezon imprezowy się rozpoczął i po prostu szpinaku mi trza jak Papajowi i ciut odpoczynku
gierczusia 16:12, 15 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

Ela, ja też z tych niecierpliwych, ale ta rabata uczy mnie cierpliwości... ciągle coś... a ona biedna czeka... myślałam, że dzisiaj coś zrobię, bo mam wolne, no to leje jak z cebra ale dobrze, bo sucho było strasznie

Ja też tak mam .. Od razu bym kciała gotowe i rośliny już rorzrośnięte najlepiej .... U mnie też popaduje ... Dzizas,, co to za wyraz ??
gierczusia 16:14, 15 wrz 2013

Kasiu .. Ja mam pytanie ... Jak patrzałam na Twoje fotki , to ki się wydawało ,że koło tarasu była jakaś grupa roślin .. Zdaje się w doniczkach ... Czy dobrze dojrzałam czy żle ???.... Czy te donice są jednakowe ???!

Sorry ,że ja taka wścibska
alinak 19:44, 15 wrz 2013

Kasiu superaśna rabata wyszła . tylko że te sosny cholery dużą posuchę robią w koło siebie . ale jakoś dasz sobie radę . od drzew sadź z daleka
ka1sia 20:44, 15 wrz 2013

Asisko_2005 napisał(a)
Rabata fajnie wyszła Kasiu, jak widać na fotkach pomysł trafiony.

Asiu, cieszę się, że Ci się podoba mam nadzieję, że nasadzenia też nam jakoś wyjdą
Wreszcie zerwaliśmy całą darń, łatwo nie było zostało najfajniejsze... sadzenie! ale jeszcze mi M musi doły wykopać, to też będzie wyzwanie i kilof niezbędny
ka1sia 20:47, 15 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
Kasiu początek super ,świetny kształt rabaty ,podoba mnie się to ...i te lasy tak bliziutko ..świetnie

Ewa, mam nadzieję, że i koniec będzie niezły
Konstancja30 20:50, 15 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

Asiu, cieszę się, że Ci się podoba mam nadzieję, że nasadzenia też nam jakoś wyjdą
Wreszcie zerwaliśmy całą darń, łatwo nie było zostało najfajniejsze... sadzenie! ale jeszcze mi M musi doły wykopać, to też będzie wyzwanie i kilof niezbędny

darń zerwana ... wow ... Kasia no to teraz najfajniejsze ... z dołkami będzie wyzwanie ... za to potem ...
ka1sia 20:51, 15 wrz 2013

iza_1611 napisał(a)
Kasiu u kogo padało to padało....
u mnie ledwo pokropiło, a najlepsze jest to, że gdy poruszyłam korę to sucho jak pieprz!

No popatrz, to u nas padało zdrowo i dzisiaj to samo, ale i tak jeszcze sucho
Iza, mam wyrzuty sumienia doradzałam targi, a w tym roku to po prostu porażka, tak nędznych targów jeszcze nie widziałam, pewnie się rozczarowałaś
ka1sia 20:53, 15 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Kasiu to ja poczekam ciepliwie do jutra na fotki

Marzenko, zaraz coś wrzucę, ale nic ciekawego, tylko darni już nie ma, ale roślinek też jeszcze niet...
ka1sia 20:54, 15 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
Kasiu dziękuję za dziś ... bardzo mi się ta sobota podobywuje ... szkoda tylko, że się kończy

Izuś, to ja dziękuję za wszystko! mi się też bardzo bardzo podobywało