Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

Kindzia 07:58, 20 wrz 2013

Jak Twój kręgosłup Kasiulek? Też kiedyś miałam taki problem, oddychałam na pół gwizdka...wyjeżdżaliśmy wtedy na wczasy, bałam się pójść do lekarza, że mnie do szpitala położy, myślałam, że to serce Dostałam tramal w dupsko i leki...za 3 dni już dobrze było...to tak myślę, że samo Ci nie przejdzie

Musisz sobie odpuścić na razie sadzenie...
Zdrowiej Kochana
Madzenka 21:02, 20 wrz 2013

Ojoj kręgosłup?
Bogdzia 21:07, 20 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
z aralią ... skandaliczny skandal ...

ale luzik ... ładna jest ... okiełznamy ją ograniczkami na wszelki wypadek ... gdzieś ... nie musi być na palecie mistrza ... bo ja Bogdzi ufam ... ... no skąd miałyśmy wiedzieć ??? ... zresztą tojeść orszelinowata też ma te kłacza ... fakt szaleje z rozrostem ... za to jaka cudna posadzona soliterowo i w dybach

Z tojeścią mozna się przytulac i całowac nawet a aralia ma ogromniaste kolce, brrrr.No może ta Kasi nie ma?--zobaczymy.
anna_g 21:40, 20 wrz 2013

Musiałam sobie troszkę nadrobić, ale zobaczyłam paletę mistrza bez darni - bardzo ładnie już to wygląda. Rodki kupiłaś bardzo fajne- zdrowe ładne rośliny... Na reszcie roślinek o których mowa się nie znam (aralia). Ta to zazdroszczę pigwy (czy pigwowca) i tych Twoich pomidorków. Świetne są. Ja sobie z moich zrobilam 8 słoików sałatki z zielonych bo głównie zielone zebrałam Część "dochodzi" w pudełkach w piwnicy. A czy ty mnie już mówiłaś jakie to som te Twoje pomidorki bo ja w przyszłym roku też kcem takie... i też pójdą do donic. A co..!
Buziole Kasiu i uważaj na ten kręgosłup.
ka1sia 21:45, 20 wrz 2013

asc napisał(a)
Rabata gotowa na ubieranie ..... to najfajniejszy etap ogrodowy

Anek, gotowa, jutro zamierzam ją ubrać aż się trochę boję
ka1sia 21:47, 20 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Jak Twój kręgosłup Kasiulek? Też kiedyś miałam taki problem, oddychałam na pół gwizdka...wyjeżdżaliśmy wtedy na wczasy, bałam się pójść do lekarza, że mnie do szpitala położy, myślałam, że to serce Dostałam tramal w dupsko i leki...za 3 dni już dobrze było...to tak myślę, że samo Ci nie przejdzie

Musisz sobie odpuścić na razie sadzenie...
Zdrowiej Kochana

Kasiku, z kręgosłupem w porządku, wyjątkowo szybko mi przeszło no, może nie tak całkiem ale da się żyć chyba wiedział, że nie mogę odpuścić sadzenia
ka1sia 21:49, 20 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Ojoj kręgosłup?

Marzenko, nie dałam się, a co! zimą się nim zajmę
ka1sia 21:50, 20 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)

Z tojeścią mozna się przytulac i całowac nawet a aralia ma ogromniaste kolce, brrrr.No może ta Kasi nie ma?--zobaczymy.

wiesz Bogdziu, że ta moja chyba faktycznie jakaś inna odmiana i wygląda na bezkolcową, z opisu wynika, że powinno być dobrze zobaczymy...
ka1sia 21:56, 20 wrz 2013

anna_g napisał(a)
Musiałam sobie troszkę nadrobić, ale zobaczyłam paletę mistrza bez darni - bardzo ładnie już to wygląda. Rodki kupiłaś bardzo fajne- zdrowe ładne rośliny... Na reszcie roślinek o których mowa się nie znam (aralia). Ta to zazdroszczę pigwy (czy pigwowca) i tych Twoich pomidorków. Świetne są. Ja sobie z moich zrobilam 8 słoików sałatki z zielonych bo głównie zielone zebrałam Część "dochodzi" w pudełkach w piwnicy. A czy ty mnie już mówiłaś jakie to som te Twoje pomidorki bo ja w przyszłym roku też kcem takie... i też pójdą do donic. A co..!
Buziole Kasiu i uważaj na ten kręgosłup.

Anuś, jutro "ubieram " rabatę dzisiaj przytargalam sporo host z zaprzyjaźnionych ogrodkow i cały bagażnik innego dobra zobaczymy co z tego wyjdzie
Tych przetworow to Ci zazdroszczę, ja lenia do nich mam zrobiłam tylko trochę ogorków, ketchup i przecier pomidorowy, ale w małych ilościach.
Ania, pomidorki czereśniowe "pokusa" i do donic z nimi wiesz,że one jeszcze owocują i końca nie widać
buziole wielkie
ka1sia 22:00, 20 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
z aralią ... skandaliczny skandal ...

ale luzik ... ładna jest ... okiełznamy ją ograniczkami na wszelki wypadek ... gdzieś ... nie musi być na palecie mistrza ... bo ja Bogdzi ufam ... ... no skąd miałyśmy wiedzieć ??? ... zresztą tojeść orszelinowata też ma te kłacza ... fakt szaleje z rozrostem ... za to jaka cudna posadzona soliterowo i w dybach

Izuś, może nie będzie tak źle to chyba inna odmiana, niż ta, co Bogdzia miała na myśli, tak wygląda z opisu, ale posadzę i zobaczymy Iza, bo ja jutro sadzę!!! przynajmniej taki jest plan