Jak Twój kręgosłup Kasiulek? Też kiedyś miałam taki problem, oddychałam na pół gwizdka...wyjeżdżaliśmy wtedy na wczasy, bałam się pójść do lekarza, że mnie do szpitala położy, myślałam, że to serce Dostałam tramal w dupsko i leki...za 3 dni już dobrze było...to tak myślę, że samo Ci nie przejdzie
Musisz sobie odpuścić na razie sadzenie...
Zdrowiej Kochana
Musiałam sobie troszkę nadrobić, ale zobaczyłam paletę mistrza bez darni - bardzo ładnie już to wygląda. Rodki kupiłaś bardzo fajne- zdrowe ładne rośliny... Na reszcie roślinek o których mowa się nie znam (aralia). Ta to zazdroszczę pigwy (czy pigwowca) i tych Twoich pomidorków. Świetne są. Ja sobie z moich zrobilam 8 słoików sałatki z zielonych bo głównie zielone zebrałam Część "dochodzi" w pudełkach w piwnicy. A czy ty mnie już mówiłaś jakie to som te Twoje pomidorki bo ja w przyszłym roku też kcem takie... i też pójdą do donic. A co..!
Buziole Kasiu i uważaj na ten kręgosłup.
Anuś, jutro "ubieram " rabatę dzisiaj przytargalam sporo host z zaprzyjaźnionych ogrodkow i cały bagażnik innego dobra zobaczymy co z tego wyjdzie
Tych przetworow to Ci zazdroszczę, ja lenia do nich mam zrobiłam tylko trochę ogorków, ketchup i przecier pomidorowy, ale w małych ilościach.
Ania, pomidorki czereśniowe "pokusa" i do donic z nimi wiesz,że one jeszcze owocują i końca nie widać
buziole wielkie
Izuś, może nie będzie tak źle to chyba inna odmiana, niż ta, co Bogdzia miała na myśli, tak wygląda z opisu, ale posadzę i zobaczymy Iza, bo ja jutro sadzę!!! przynajmniej taki jest plan