Kala, pokażę na pewno, tylko to potrwa dzisiaj leje i M do wieczora w pracy, a ja sama dołków nie wykopię, coś mi się wczoraj zrobiło w kręgosłup, dosłownie oddychać nawet nie mogę, masakra
Mus się rozruszać
A targi.... oj, beznadzieja, dwóch wystawcow na krzyż, nasza ulubiona szkółka to przy tych targach mega wypas jedynie pan od trawek nas nie zawiódł a ceny!!! i roślinki malutkie, marny wybór cebulowych, a wrzosów wcale nie było, ani jednego! Do tego organizacyjnie też klapa, dobrze, że wejście nam się udało w końcu znaleźć, a nie było to proste Ogólnie niewypał, kryzys czy co? zawsze było fajnie...
Za zdjątka donic dzięki wielkie ... Są śliczne.... ... Baaaardzo ładnie konweniują z ogółem ..,, a klasy na targach to współczuję.. Nie ma nic gorszego , jak katastrofa , kiedy się jest " nagrzanym "..,, ale przynajmniej towarzysko było Fantastiko
Eluś, targi do d... ale nam to wcale humorów nie popsuło, bawiłyśmy się cudnie a na następne (dopiero wiosną ) to Ty się nie zastanawiaj, tylko przyjeżdżaj, koniecznie!!!