Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ka1sia 15:08, 16 wrz 2013

Kindzia napisał(a)
Ładne te roseum kupiłaś...Bogdzia je poleca, duże rosną...też szukam na takie miejsce

Buziolek

Był Kasiu spory wybór w naszej szkółce, były też roseum pink, one chyba też ładne, wzięłam też helsinki, bo te podobno nie do zabicia
buźka
ka1sia 15:12, 16 wrz 2013

BEATA_S napisał(a)

Mimo wszystko i tak mi szkoda, że nie mogłam być z Wami ...

Buziaki posyłam Kasiu! Rabata pod sosnami zapowiada się znakomicie Będzie jeszcze piękniej!

Beatko, my też żałujemy, że Cię z nami nie było... musimy koniecznie jakieś spotkanko zorganizować, może te Młodzawy nam wypalą? zapowiadają, że jeszcze ma być ciepła jesień, to może się wybierzemy? fajnie by było... trzeba pomyśleć
popcorn 15:30, 16 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

Kala, pokażę na pewno, tylko to potrwa dzisiaj leje i M do wieczora w pracy, a ja sama dołków nie wykopię, coś mi się wczoraj zrobiło w kręgosłup, dosłownie oddychać nawet nie mogę, masakra
Mus się rozruszać
A targi.... oj, beznadzieja, dwóch wystawcow na krzyż, nasza ulubiona szkółka to przy tych targach mega wypas jedynie pan od trawek nas nie zawiódł a ceny!!! i roślinki malutkie, marny wybór cebulowych, a wrzosów wcale nie było, ani jednego! Do tego organizacyjnie też klapa, dobrze, że wejście nam się udało w końcu znaleźć, a nie było to proste Ogólnie niewypał, kryzys czy co? zawsze było fajnie...

łeee, to do bani. Trzeba bylo z nami do Skierniewic pojechac, byl duzy wybor i pare godzin zeby wszystko obejsc. Warto, za rok tez pojade

Masaz najlepszy na kregoslup ostatnio cwicze z Mloda, bo ma skolioze, ja tez lepiej sie po tym czuje

buziaki!
k.
ka1sia 15:35, 16 wrz 2013

popcarol napisał(a)

łeee, to do bani. Trzeba bylo z nami do Skierniewic pojechac, byl duzy wybor i pare godzin zeby wszystko obejsc. Warto, za rok tez pojade

Masaz najlepszy na kregoslup ostatnio cwicze z Mloda, bo ma skolioze, ja tez lepiej sie po tym czuje

buziaki!
k.

oj tak, masaż by mi się przydał

Miałyście raj w tych Skierniewicach, tyle różności, a u nas..... nic... Za rok musowo z Wami
ka1sia 15:45, 16 wrz 2013

Mój eksperyment ogrodowy czyli lagerstroemia wysiana z nasion znów zakwitnie już jej niewiele brakuje

będzie pigwówka

a moje pomidorki jeszcze są

malkul 20:31, 17 wrz 2013

poczyałam trochęwidzę że wszyscy pieknie radzą a praca wre. Fajnie mieć taki starodrzew zazdroszczę, jak dojdzie dolan partia to będzie pięknie.im więcej rąk do pracy tym efekt bliższy
Bogdzia 20:36, 19 wrz 2013

Masz zamiar posadzic aralię?Moja koleżanka miała i na poczatku wpadła w zachwyt a potem wyrzuciła bo to rośnie jak perz , rozłogami , jest strasznie kolczaste i mimo innych zalet jednak nie radzę.
ka1sia 20:48, 19 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Masz zamiar posadzic aralię?Moja koleżanka miała i na poczatku wpadła w zachwyt a potem wyrzuciła bo to rośnie jak perz , rozłogami , jest strasznie kolczaste i mimo innych zalet jednak nie radzę.

ojej, Bogdziu, a mnie pan na targach tak ją doradzał! Kupiłam male sadzonki, ale kolców tam wcale nie widać...hmm dałaś mi do myślenia
Mala_Mi 22:27, 19 wrz 2013

Rabata gotowa na ubieranie ..... to najfajniejszy etap ogrodowy
Konstancja30 22:35, 19 wrz 2013

z aralią ... skandaliczny skandal ...

ale luzik ... ładna jest ... okiełznamy ją ograniczkami na wszelki wypadek ... gdzieś ... nie musi być na palecie mistrza ... bo ja Bogdzi ufam ... ... no skąd miałyśmy wiedzieć ??? ... zresztą tojeść orszelinowata też ma te kłacza ... fakt szaleje z rozrostem ... za to jaka cudna posadzona soliterowo i w dybach