Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystko o czym ... Marzysz

Wszystko o czym ... Marzysz

ewa004 21:30, 04 lis 2013

Kasiu cudowne pieski
Ja też jestem taka psia mama ,dlatego nigdy nie miałam suczki w obawie że jak będzie miała małe to nie oddam
Takie małe psiaki to bym przygarnęła wszystkie
ka1sia 21:35, 04 lis 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
No. Obejrzałam całe pismo obrazkowe, sporo poczytałam. Mogę się przywitać.Będę chwalić kolejno. Miejsce Marzenie. Domek cudny a taras chętnie kopiuj, wklej.Niestety wylądowałby u sąsiadów. Ogród ogrodowiskowy zupełnie, zachwycającySpotkania bomba, zazdraszczam. Rabata pod drzewkqmi nadzwyczajna. Pieseczki słodziutkie i aż mi serducho ścisnęło bo kiedyś miałam 12 dobermaniątek i też takie łodkie kluchy były. No i na koniec ale najważniejsze. Z fotek wynika że jesteś fantastyczna kobitka. Buziole. będę częstym gościem jeśli pozwolisz.

Gosia, ale Ty przygotowana przyszłaś, wow! Czy pozwolę?... ja będę zaszczycona
Gosiulka, zaglądaj, kiedy tylko zechcesz będzie mi baaaaaardzo miło
ka1sia 21:38, 04 lis 2013

ewa004 napisał(a)
Kasiu cudowne pieski
Ja też jestem taka psia mama ,dlatego nigdy nie miałam suczki w obawie że jak będzie miała małe to nie oddam
Takie małe psiaki to bym przygarnęła wszystkie

Ewa, no jak oddać takie malutkie słodziutkie? ja się też do tego nie nadaję...
malgorzata_s... 21:39, 04 lis 2013

No to jestem już ha ha . Zapomniałam jeszcze pochwalić ptasią stołówkę i moją nową miłość berberyski.
Bogdzia 21:41, 04 lis 2013

Z fotek wynika że jesteś fantastyczna kobitka.

W rzeczywistości czyli realu jest tak samo jak na fotkach , swietna dziewczyna.
Kasiu będzie Ci chyba trudno oddac te pieski , wiadomo że ich zatrzymac nie możesz ale nie bedzie to łatwe. Pozdrówka serdeczne.
ka1sia 21:45, 04 lis 2013

No to jestem już ha ha . Zapomniałam jeszcze pochwalić ptasią stołówkę i moją nową miłość berberyski.

fajnie, że jesteś ptaszki nam śpiewają całe lato, to musimy o nie zadbać zimą, stołówka u nas musowo a berberysy uwielbiam, mam ich sporo, bo one takie bezobslugowe prawie są, no i te kolorki! a do tego kolce mają, więc piesy tak bardzo ich nie taranują chyba, że obcy kot się trafi, to pogonić oczywiście trzeba
ka1sia 21:49, 04 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

W rzeczywistości czyli realu jest tak samo jak na fotkach , swietna dziewczyna.
Kasiu będzie Ci chyba trudno oddac te pieski , wiadomo że ich zatrzymac nie możesz ale nie bedzie to łatwe. Pozdrówka serdeczne.

Bogdziu kochana nie dość, że czas znalazłaś, to jeszcze z takim miłym słowem , dziękuję
Oj, Bogdziu, dobrze, że one nie u mnie mieszkają, bo nie wiem czy dałabym radę najważniejsze, żeby miały szczęśliwe życie...
malgorzata_s... 21:52, 04 lis 2013

U mnie ptaszki również w sporej ilości. Wróble to całymi stadami a tak się wydzierają że spać nie idzie, szpaczki budkę mają i czasem dwa lęgi wyprowadzają. W sadzawce taplają się kosy i dzikie gołębie. Uwielbiam ten ruch ogrodowy.
ka1sia 21:57, 04 lis 2013

U mnie ptaszki również w sporej ilości. Wróble to całymi stadami a tak się wydzierają że spać nie idzie, szpaczki budkę mają i czasem dwa lęgi wyprowadzają. W sadzawce taplają się kosy i dzikie gołębie. Uwielbiam ten ruch ogrodowy.

tak, ten ruch i ich odgłosy... to jest to, co bardzo lubię i za co kocham nasz ogród
Bogdzia 22:03, 04 lis 2013

ka1sia napisał(a)

Bogdziu kochana nie dość, że czas znalazłaś, to jeszcze z takim miłym słowem , dziękuję
Oj, Bogdziu, dobrze, że one nie u mnie mieszkają, bo nie wiem czy dałabym radę najważniejsze, żeby miały szczęśliwe życie...