Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madzenka 19:05, 18 gru 2013

Ania jak się rozpędzisz to pobijesz rekord w ilości wianków na godzinę bez szkody dla walorów estetycznych
kasiek 19:39, 18 gru 2013

Ale piekne, no brawo!
I biegusiem odkrywasz nowe talenta
Kindzia 19:43, 18 gru 2013

Ania a mówiłaś, że nie umiesz!!! Jakie ładne wyszły Możesz popełniać
AgnieszkaW 19:56, 18 gru 2013

Aniu, bardzo ładnie "wijesz", buziaki posyłam
Mala_Mi 21:02, 18 gru 2013

Komplemenciary Słodko, aż chyba przestanę kawę słodzić

makkasia 21:46, 18 gru 2013

Jestem zaskoczona rozmachem wiankowania Ty jak już się za coś bierzesz to jak zwykle rekordy bijesz szooook Aniu MI
ściskam
monitka 22:14, 18 gru 2013

Aniu chciałabym żeby mi tak nie wychodziło jak Tobie rozkręciłaś się
Mala_Mi 22:37, 18 gru 2013

Kasiu chyba masz rację, u mnie zawsze przegięcie w jedną ze stron

Beata - no to masz już dwie córki Dwie Małe Mi A takich Mamuś nigdy za dużo Pomijam milczenie, ze Ty mogłabyś być moja córką.. też nie mam nic przeciw

Zbysiu - robię w maseczce... i to nie takiej na zmarszczki, tylko takiej chirurgicznej... wyglądamy jak przy operacji.. z synusiem, bo M nie założy i już... ja bym też nie zakładała, ale synuś krzyczy na mnie

Pszczółka - chcę zapomnieć o tej wełnie, ale niestety nie tak szybko.. nawet po kąpaniu wszytko swędzi..grrrr. O mieszkaniu nie wspominam.. koszmar.. i wcale nie z ulicy Wiązów..

Ela - szczękę zostaw.. przyjedz i zobaczysz, że to łatwe i przyjemne... już sie uzależniłam od pistoletu na klej..

Agnieszka BK - bo nie umiem.. to moje pierwsze prace.. i chyba nie ostatnie... to nałóg ..nowy nałóg...

Kaisog - właśnie myślę co robić aby zrobić.. trzeba sie dopukać do prezydenta miasta.. Rz. dużo wydaje na ozdoby świateczne, może i mnie uwzględnia

Renia - odpisałam u Ciebie.. cyprysik za 7 zł.. będzie jako jednorazówka.. a ozdoby powieszone..

Kondzio - muszę sprawdzić jaki z Ciebie zdolniacha... ale nie wyrabiam czasowo..

Ula - wianków zrobiłam 3 dal siebie i 3 jako prezenty

Tusiala - czasem skromne ładniejsze niż bogate.. bo niekokoszkowe. Kiedyś moja wychowawczyni w liceum mówiła, że kobieta ma buc elegancka czystością i dobrym mydłem , niż ozdobami... To była ostra , ale mądra kobieta Myślę, że nadal jest ..

Jotka- na drutach dziergałam i na szydełku też.. hafty jakieś popełniałam.. ale z wełna mineralna pierwszy raz i mam nadzieję że ostatni. Koszmar.
Mala_Mi 22:49, 18 gru 2013

Ola - wcale nie jestem skromna. mam po prostu oczy... i trochę samokrytyki Rz. jest zawsze pięknie ozdobiony na święta.. W miejscu choinki ustawili teraz ogromniaste świecące bombki.. są cudne Niektórzy narzekają na wywalane pieniądze w błoto.. ale ja uważam, ze to wizytówka miasta.

Epodlas - Bożenka mi sie avatar bardzo podoba.. co prawda piesio też mi sie podoba, ale staruszek walczy o życie.. kibicuję mu na każdym kroku.. byle przetrwać zimę... byle do wiosny.

Ciocia - łażenie po slupach to dla mnie normalka... dla widzów szok..

Bogdzia - prezent musi mieć serduszka Bo to od serduszka

Madżen - szkoda walorów estetycznych.... ale radocha z klecenia ozdóbek jest tak wielka, że przemykam oko na niedociągnięcia.. i zazdroszczę waszych warsztatów.. ja łażę po omacku, bo jestem tak leniwa, że nawet inspiracji nie pooglądam, tylko tak jak z ogrodem .. robię na "czuja"

Kasiek - sama sie zdziwiłam... bo może to nie talent, ale radocha wielka I o to chodzi

Kindzia - dalej twierdzę, że nie umiem... ja tylko coś popełniam z tego co mam...

Agnieszka W - odbuziakowuję .. byłam u Ciebie.. bo kocham Twoje klimaty

Monika- nie przesadzaj.. idę sprawdzić o Tobie wychodzi...
kaisog1 22:51, 18 gru 2013

Ania nie trac czasu, wianki pod pachę i do Prezydenta! Trza przecież przed Świętami coś dorobić