Kasiu chyba masz rację, u mnie zawsze przegięcie w jedną ze stron
Beata - no to masz już dwie córki

Dwie Małe Mi

A takich Mamuś nigdy za dużo

Pomijam milczenie, ze Ty mogłabyś być moja córką.. też nie mam nic przeciw
Zbysiu - robię w maseczce... i to nie takiej na zmarszczki, tylko takiej chirurgicznej... wyglądamy jak przy operacji.. z synusiem, bo M nie założy i już... ja bym też nie zakładała, ale synuś krzyczy na mnie
Pszczółka - chcę zapomnieć o tej wełnie, ale niestety nie tak szybko.. nawet po kąpaniu wszytko swędzi..grrrr. O mieszkaniu nie wspominam.. koszmar.. i wcale nie z ulicy Wiązów..
Ela - szczękę zostaw.. przyjedz i zobaczysz, że to łatwe i przyjemne... już sie uzależniłam od pistoletu na klej..
Agnieszka BK - bo nie umiem.. to moje pierwsze prace.. i chyba nie ostatnie... to nałóg ..nowy nałóg...
Kaisog - właśnie myślę co robić aby zrobić.. trzeba sie dopukać do prezydenta miasta.. Rz. dużo wydaje na ozdoby świateczne, może i mnie uwzględnia
Renia - odpisałam u Ciebie.. cyprysik za 7 zł.. będzie jako jednorazówka.. a ozdoby powieszone..
Kondzio - muszę sprawdzić jaki z Ciebie zdolniacha... ale nie wyrabiam czasowo..
Ula - wianków zrobiłam 3 dal siebie i 3 jako prezenty
Tusiala - czasem skromne ładniejsze niż bogate.. bo niekokoszkowe. Kiedyś moja wychowawczyni w liceum mówiła, że kobieta ma buc elegancka czystością i dobrym mydłem , niż ozdobami... To była ostra , ale mądra kobieta

Myślę, że nadal jest ..
Jotka- na drutach dziergałam i na szydełku też.. hafty jakieś popełniałam.. ale z wełna mineralna pierwszy raz i mam nadzieję że ostatni. Koszmar.
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.