Aniu, niech Cię wirtualnie wyściskam Gratuluję serdecznie Będziesz najlepszą babcią na świecie Każde dziecko marzy o takiej fajnej i nowoczesnej babci. Ile niesamowitych rzeczy będziesz go mogła nauczyć.
Przekopałam się i znalazłam zbliżenia host..
Grand Master lub Christmas Tree, pisze, ze wytrzymuje słońce.. i wytrzymuje, bo to ściana południowa i dopiero latem liście sie przypalają... dlatego już je jesienią przesadziłam..
A tpo hosta z tyłu i raczej nie pasuje nic z tych dwóch powyżej.... ma ciemniejszą obwódkę..
A tak kwitną.. i nie patrz na popalone liście.. dziw, że wogle tu rosły..
Dzięki za gratulacje.. właśnie sie obawiałam tego szturmu ..... i tej niesubordynacji...... jesteście niepoprawni... założymy wątek plac zabaw dla dziecka w ogrodzie.... i jaki prąd do pastucha elektrycznego podpiąć wokół oczka .........
Siedzę i rozgryzam nazwy podane przez Andzię.. bo cześć moich hostek uporządkuję ... świadoma babcia nie będę, ale świadomy ogrodnik może kiedyś
A mały cudowny..... chora jestem wiec nie plącze sie do szpitala.. to skupiam sie myślami na hostach.. i dostaję fotki
No tak...zostala Babcia i od razu o chorobach wieku pisze maly jest sliczny, te wloski ...cudo Aniu jeszcze raz ...badz Babcia ...taka najlepsza i najbardziej zwariowana
P.s gratulki tu byly dla rodzicow, dla dziadkow a dla...prababci ? To ja juz gratuluje