Aniu, kompozycje z różowych tulipanów i niezapominajek, romantyczne, urocze. Wszystkie tulipany masz piękne. Podglądam, czy już kwitną niebieskie floksy kanadyjskie, chyba tak, bo u Ciebie wiosna wcześniej. Pozdrawiam.
Iza.. dziś doszłam do wniosku, że po wyrzuceniu obelisku z bukszpanu rabata zyskała na wyglądzie, na razie nie ma ani jednego koloru który denerwuje.. niestety zdjęcia nie oddają uroku rabaty... na chwilę obecną bylinowa wygląda bardzo fajnie Dominuje kolor żółty z domieszką niebieskiego i odrobiną bieli... ta pora roku mi się udała, zobaczymy co będzie potem.. to nowe nasadzenia z lata Odzyskana kostrzewa.... mam jej taka ilość wykopaną z wsiowej, że mogę obdzielić cale forum.. i bordpwe żurawki, które zaczynają kwitnąć.. tu opuchlak nie grasował
I zakończenie Alei K. jest teraz fajne Jeszcze tylko pozbyć sie tej hałdy ziemi z darnią i będzie miodzio
Szlag trafia.. żadne foto nie odda tego co widzą oczy.. żółte trzmieliny , szchownice , omieg i narcyzy..
Kawałki zielonego dywanu... niestety piesio sika...ze starości jak dziewczynka.. i są plamy, teraz powodu deszczu plam nie ma..
Dla Ciebie dywan bez plam
I dzwonek Poszarskiego... patrz jak łądnie wygląda nawet jak nie kwitnie.. i jaka piramidę zrobił .. irokez jak sie patrzy Z 30 cm urósł do góry i ponad pół metra w dół..