Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 12:22, 26 maj 2014

Aneta - bo taki busz sporo osób lubi..... tylko do fotografowania jest nie fotogeniczny... ale dla oka bardzo miły.. zdjęcia tego nie pokazują, dlatego są pojedyncze roślinki..

Alisonek... masz trochę hektarów.. nie musi być w przedogródku woda.. ale masz małe dziecko, wiec lepiej poczekaj, aż dorośnie.. My wnusia uczymy pływać, bo to najlepsze zabezpieczenie.. by nie mieć oczu na około głowy

Uciekam, bo miała być godzina a wyszły 4.. i znów nie mam szans do Was.. przewalone z tym czasem.
Mala_Mi 12:23, 26 maj 2014

Acha i prymulki z ciociogrodu posadzone..
grupa_trzyma... 12:26, 26 maj 2014

Napasłam oczy pięknymi widokami!
Zazdroszczę spotkania w tak pięknych okolicznościach przyrody.
Zachwycona jestem kałużą (trochę niesprawiedliwa nazwa dla tak urokliwego stawu) oraz koszulką!!!
Margarete 12:28, 26 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Ja nie jestem chamska, ja tylko nie lubię być sztucznie miła....

Przyznaję sie sękacza nie jadłam.. bo NIkita przywiozła mi tort (i nawet nie podziękowałam.. oj ja jestem chyba jednak chamska).... wiec musiałam spróbować.... a poszedł szybciutko.... taką śliczność pokroić.. ja najchętniej to na takie cudo bym sie tylko patrzyła Ale faktem jest był dobry, po przyjeździe zjadłam tirmaisu Bogdzi i pierogi Bogdzi.. bo to dwie potrawy które uwielbiam u Bożenki.. i moja wizyta w garażu była tylko na jeden raz po pierogi i tort.. i potem tak sie objadłam, że na sam widok jedzenia robiło mi sie niedobrze..
I zamiast jeść to próbowałam nakarmić oczy rodonami Bogdzi.... nagadać sie tu i tam.... i czasu brakło

To nie Nikita ale ja przywiozłam ten sernik na zimno z malinami, nazwany szumnie tortem, specjalnie z twojego powowdu..............pomyliłas nas...........buuuuuuuuu......
Ale ciesze sie że smakowałi Tobie i wszystkim bo szybko sie "zjadł", chiociaz miałam obawy że sie rozleci ze wzgledu na pogodę upalną
Kasiek 12:44, 26 maj 2014

Aniu chyba znalazlam nazwe piwonii...To moze byc Paula Fay (gadaj w razie czego to fote wywale)
Jag_58 13:47, 26 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)

Jagoda, kupiłam spore drzewko... i jest u mnie chyba 4 lata.... miałam już nic nie kupować, ale Pan mi dał na kreskę.. wsadziłam do osobowego auta, ale ledwo upchaliśmy... i tak legły po raz kolejny moje przyrzeczenia, ze ja nic już nie kupuję .. I mój szczepiony czy jakiś tam i Pan mówił, że zakwitnie dość szybko... jak piszesz że 20 lat trzeba czekać, to te 4 lata to faktycznie szybko Miałam posadzić ambrowca, a wpadł w ręce tulipanowiec
Ale kwiaty trzeba wypatrywać, bo od liści się nie różnią.. widzisz go??

Anek widzę i M tez pokazałam bo my za jednym kwiatkiem wygladamy co roku i nico masz szczepionego ,ja raczej nie i tak pewnie będę czekała jak z wisterią -14 lat !!!!!! a tu z 20 lat zostało mi jeszcze 5lat kurcze jak dożyje Anek buziaki
mira 13:52, 26 maj 2014

Bardzo podobał mi się Twój identyfikator na spotkaniu u Bogdzi
pięknieje Ci ogród i rośnie w górę, widziałam też piwonię na którą czekałam tą ReszPrzem, zrób proszę fotkę w innym świetle tak by wyszedł kolor bardziej naturalny , ciekawa jestem jak jest wypełniona i jak pachnie - chyba głupie pytanie z tym zapachem

pozdrawiam
Ivvvona 13:52, 26 maj 2014

Pooglądałam Twój busz i bardzo mi się podoba. Jak Ty swoje oczko nazywasz kałużą to co ja mam powiedzieć? U mnie też woda szrekowata ale trudno, może się jeszcze wyklaruje. Po spotkaniu u Bogdzi moje rododendronki też mikruski i pewnie nigdy takie nie urosną. Może za 100 lat?
Bogdzia 14:21, 26 maj 2014

Aniu dzięki za przyjazd i za przywiezienie dziewczyn .Nie wiem jak Ci podziekowac bo żadne słowa nie są odpowiednie. Dzieki ze tak wspaniale ubarwiłas mi dzień już poraz trzeci .
ZbigniewG 14:26, 26 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
..I katalpa.. liście coraz większe Uwielbiam ją ..

Ania moja dopiero odbija po zmrożeniu pąków za dwa tygodnie pewnie się wyrówna
jednak masz lepsze warunki klimatyczne