Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Jag_58 10:08, 27 maj 2014

Mathildis napisał(a)

Och Aniu mam nadzieję, że ja również dostałam od Ciebie białą naparstnicę ....już niedługo się dowiem...

Anek piękna ta naparstnica ,pisałabym się na nasionka na jesieni pozdrawiam
Pszczelarnia 10:09, 27 maj 2014

Wadas Primrose - "Ten clematis jest najłatwiejszy w prowadzeniu bo się go nie przycina, zawsze kwitnie u mnie już 14 lat i nie przemarza. Polecam i pozdrawiam." Ania, ja już o tym myślałam (powojnik do pergoli). Znalazłam go w Wojsławicach i u Ryśka w Tarnowie .
Kindzia 10:10, 27 maj 2014

Już nawet dalej nie czytam...kiedyś mnie z roboty wywalą, bo albo mnie nie ma, bo ogród i teraz właśnie mnie potrzebuje, ale na spotkanie jadę i do pracy nie mogę dotrzeć, albo w pracy i co innego zupełnie mnie absorbuje... i tak mniej więcej to ostatnio wygląda

1. Ania zgłaszam się po okienne zdjęcie u Bogdzi, może lepiej wyszło niż naszym aparatem.
2. Dobrze, że miodunka nie zdechła, bałam się, bo już tydzień bez ziemi wywleczona była.
3. Bardzo się cieszę, że mogłyśmy się spotkać...krótko, za krótko było.
4. Wyrazy uznania...to wszystko Ci się zmieściło w aucie??? To co stało obok, jak od Bogdzi wyjeżdżaliśmy??? NIEMOŻLIWE!!!!!! Ale autka dla Misialka chyba nie zabrałaś???!!!!
5. Mój syn, za moim pośrednictwem, macha Ci z Sędziszowa Dobrze, że mnie tam nie ma...rozszabrowałabym Ci byliny...
6. Skąd Ty Kobito wzięłaś taką czaderską koszulkę???
Bea 10:12, 27 maj 2014

Taka śliczna naparstnica, bardzo modna

Pozdrawiam
Urszulla 10:52, 27 maj 2014

Podróż powrotna z pełnym autem mnie wcale nie zadziwia
Dobrze że pasażerowie nie musieli szukać nowego transportu.

Ty kobieto już posadziłaś,
u mnie 2 hosty kupione jeszcze czekają na wsadzenie.
Ja czasami długo myślę zanim coś zrobię....ale tylko czasami
głupoty robię zawsze bez zastanowienia
monteverde 10:58, 27 maj 2014

agata19762 napisał(a)

Ania następnym razem przyczepka albo bagażnik samochodowy KONIECZNIE !!!!!!!!!!!
i nie ma to tamto

O widać, że jeszcze masz miejsce w ogrodzie na podsadzenia pozdrówka
Jag_58 11:03, 27 maj 2014

Anek to co wyciapałaś ,żeby posadzić zdobycze ????
MagdalenaK8 11:32, 27 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Aniu Monte - tym razem nie będę pocieszać... powiem krótko.. żałuj.... bo spotkanie było pod hasłem Wielki Banana na Ryjoku... i Gierczuś niech też żałuje... CFH niech sie schowa przy tej imprezie Ciekawe jakie hasło ma Gierczuś po swojemu na odwrotność banana?

I mam foto w cudownym oknie

Edit, bo zapomniałam o bezku napisać..
Palbina nie posiadam. Miss Kim mam i ma wielkość już ponad 1,5 metra.. i w tym roku odmówił współpracy i raczy nie zakwitnąć jak trzeba... a ten mój co kupiłam to Lilak Anna Amhoff

I jeszcze raz edit... Miss Kim może jeszcze zakwitnie, bo w zeszłym roku kwitł na przełomie maja i czerwca.. foto z zeszłego roku

Aniu wyglądałaś cudnie, koszulką powaliłaś, spotkania bardzo pozytywnie zazdroszczę. Tyle pozytywnej energii ile tam było mogłoby polepszyć cały ten świat. Myślę Aniu że to chodziło o inna Magdę nie o mnie ...ale następnym razem na wyjazd piszę się "oboma" rękami . We folii widzę mnóstwo smakołyków. Czyściutko piękniutko , chce się przycupnąć na kawkę .
Twój ogród jest bardzo kolorowy, istna feria barw i zapachów. Pięknie jest...
Pozdrawiam
Jag_58 12:00, 27 maj 2014

MagdalenaK8 napisał(a)

Aniu wyglądałaś cudnie, koszulką powaliłaś, spotkania bardzo pozytywnie zazdroszczę. Tyle pozytywnej energii ile tam było mogłoby polepszyć cały ten świat. Myślę Aniu że to chodziło o inna Magdę nie o mnie ...ale następnym razem na wyjazd piszę się "oboma" rękami . We folii widzę mnóstwo smakołyków. Czyściutko piękniutko , chce się przycupnąć na kawkę .
Twój ogród jest bardzo kolorowy, istna feria barw i zapachów. Pięknie jest...
Pozdrawiam

Ty i okno rewelacja a bez też powala ,zazdraszczam spotkania ,ale przyszłość należy dla tych co maja nadzieję a ja się do nich zaliczam
Milka 12:18, 27 maj 2014

Ania, koszulka odlotowa i nowe zakupy, mistrzyni jesteś
wasza 4 idealnie się zgrała, podróże wam niestraszne, ale jak pomyślę ile centrów z roślinami wkoło mnie, to się boję o wasze portfele