Witam,
Odwiedzam kolejny, piękny, wręcz zjawiskowy ogród.
Jak to kobietki robicie, że tak cudnie u Was. I kiedy ja dorobię się choć odrobiny takiego piękna?
poddaje się i przyznaje , że tylko pismo obrazkowe nadrobione , ale strony spotkaniowe przeczytane fotka w słynnym oknie świetna i ta koszulka zaj.....a
Jagoda, Magda .... po cichu planowałam spotkanie w tym roku zrobić, ale splot nieprzyjemnych okoliczności mnie zniechęcił.. ale jak byście gdzieś były w pobliżu to serdecznie zapraszam.
Moja dzisiejsza bylinówka.....
I miłe dla ciała, ale fatalne dla widoków... balia.. już z wodą..wczoraj było +25
Reszcie odpowiem z wczoraj i dziś potem........
Zostawiam moja kompozycję (wg mnie udana ).... zgrany busz.. zgrane trio Tylko foto jest do dupy!!! Bo real jest śliczny i stanowi ogromny bukiet o średnicy 1,5-2 metry.... chyba muszę na kurs fotografii się zapisać... ale wcześniej kupić toto-loto..
Anek dzięki serdeczne i oczywiście zaproszenie kieruję również w Twoja stronę balia super i moim zdaniem nie psuje widoku a muminek będzie w 7 niebie .....podzielam Twoje zdanie co do zdjęć bylinówek ..niestety zdjecia nie oddaja urody bylinówki i trzeba robić foto małym grupkom lub pojedyńczym roślinkom naparstnica piękna juz mi się gęba śmieje
No ja się będę nadal czepiał... przecież ten basen źle nie wygląda, co ja mam powiedzieć jak stawiam taki sam (wersja 4,88m) na działce o szerokości 15 metrów... to dopeiro wygląda ja wielki potfór
Zdjęcia bylinówek da się zrobić prawie każdym aparatem, tym bardziej lustrzanką. Troszke trzeba się nakombinować, troche delikatnie mówiąc podenerować i któreś zdjęcie wyjdzie
Bardzo piękny bukiet tylko mnie nie strasz że ten przywrotnik to zawsze taki wielki rośnie Aż takiej wielkości nie przewidywałam Szybko toto się rozrasta?
osobiście zauważyłam że jak robię fotki to zdecydowanie najtrudniej - przynajmniej mnie - jest oddać kolor takie niebiesko-fioletowy... Ciemny fiolet wyjdzie fajnie (choć też nie zawsze)... Fiolety - najtrudniejsze kolory do oddania na foto - takie moje zdanie. W przeciwieństwie np. do czerwieni Ja się często wkurzam na fiolety bo wychodzą szaroniebieskie i bez wyrazu Więc też bym się chętnie zapisała na kurs foto Buziol
Przywrotnik rośnie szybko, wielko.... ja go niedługo zetnę całego... chwilę łysy i odbija.. uszczknęłam taki mały zdzińdzibołek do róż.. i już mam ochotę go wyrzucić.. bo mi wszytko zdominuje.
Pobiegłam teraz w deszczu sprawdzić wysokosć przywrotnika.. małą jestem to fakt, ale do prawie dopci mi kwiaty sięgają
Basen szpeci i koniec ... u mnie wersja 5,50 /1,30.
Foty da sie robić, tylko kwestia co na nich widać..
Prawie wszędzie go widać.. Jak urosną trawy to częściowo go zasłonią
I też widać.... zabiera mi oś widokowa.. ale jest coś za coś..