Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

malgorzata_s... 14:07, 05 cze 2014

Aniu cudowne widoczki i cudowne kolory a w realu to chyba zawrotu głowy można się nabawić od oglądania Mnie też czasem wkurza ułomność aparatu. W realu cudo na foto takie tam.
Sprawozdanie:
Stuknęło 1000 stron Postawiłam szampana, było moc gości z gratkami i kwiatami No i tradycyjnie jest nowy wątek Oczywiście jak to u mnie wpisał się nie tam gdzie miał
Buziaki
AgnieszkaW 14:10, 05 cze 2014

Anek, jak Twój ogród się zmienił, normalnie Anglia jak nic
Margarete 15:22, 05 cze 2014

Pieknie u ciebie.. w tych kolorach...........i busz taki, że dech zapiera
mira 15:55, 05 cze 2014

I po co ja wlazłam w małej przerwie do Ciebie ? głupota coby poczytać o zakupach i bodziszkach np. no po co? zwłaszcza, że jutro mam być w Rzeszowie i może może się uda i w drodze powrotnej zachaczę o bylinowego
tak sobie myślę że wnet całe ogrodowisko będzie mialo od Ciebie jakąś roślinkę
dziękuję za otwarte drzwi zapewne kiedyś zajadę, a Ty pamiętaj, że mój ogród na zachód masz blisko trasy - choć u mnie to malizna ale nie szkodzi zawsze popaplać można
Mathildis 16:34, 05 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Karola - wiedziałam, że mnie zrozumiesz... MY pokrewne dusze..
Magda - wszystkie kwiaty są OK ale jakoś lubię wesoło... a te ciemne to trzeba wypatrywać.. mało widoczne. I Boziuuuuu co ja pisałam zbereźnego, żę sie zrobiło seksualnie.. aż sie chyba sama cofnę i popatrzę co znów strzeliłam ....

(...)

Anna_g - kurde co ja takeigo napisałam??? Że zaraz zwał, myśli kosmate.. chyba muszę zacząć czytać po raz drugi co pisze. Aż sie faktycznie cofnę ... u siebie.... i poczytam co ja takiego napisałam...

Aniu ja też z ciekawości się cofałam i.... mówiąc szczerze nie wiem co takiego doczytały dziewczyny że się tak zaaferowały... tylko ja czytam jednym rzutem oka całe zdania i literówek mogą nie wychwycić
Mathildis 16:38, 05 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Ostrogowca chiałam wyciepać, bo na obrazkach sie podobał a u mnie nie podobał..
W tym roku zmieniam zdanie, kwitnie długooooo, jest ładny.... musiał sie rozrosnąć by robić efekt..
Mam w dwóch miejscach i w dwóch mi się podoba Posiany z nasion... wiec tym bardziej zrobiłam sie dumna z niego..
Na bylinówce

Za ławeczką

Cieszę się bardzo, że zdanie zmieniłaś... wiosną zachwycona zdjęciami i informacją, że kwitnie prawie całe lato, zakupiłam aż 3 sadzonki

A potem wyczytałam u Ciebie że to takie byle co i będziesz wyrzucać... dobrze że Ci się odmieniło - bo już myślałam że wyrzuciłam kaskę w błoto

U Ciebie na zdjęciach dużo wyższe niż moje... bardzo ładnie wyglądają w tych miejscach
Mathildis 16:49, 05 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

świetne to zdjęcie...
ciemna jarzmianka też śliczna... i naparstnice (szczególnie białe) cudo,
mam nadzieję, że te 2 naparstnice co dostałam od Ciebie rozsieją się wystarczająco i też będę miała tyle w przyszłym roku- bylebym tych siewek nie wyciepała przy pieleniu ...
Mala_Mi 17:14, 05 cze 2014

Zielona napisał(a)
Aniu - jaka trawka rośnie przed Twoimi piwoniami? To sobie dumam o słynnej tojeści, że chyba by do niej pasowała...

To stipa Wysiana w zeszłym roku z nasion przez Motylka "Baterflaj" Beatkę. Szczerze darowana bo rośnie pięknie Koło ławki też mam stipę i ona jest mniej wzniosła.. może dlatego, że starsza..
Dziś przyszłą moja tojesć zakupiona na necie.. na razie jest niska... i do stip za niska, ale pisze, że będzie wyższa.. wtedy by mogła być..
Takie bordowe kacze dzioby, jak w orszelinowatej, tylko bardziej mięsiste i inne liście..

Mala_Mi 17:21, 05 cze 2014

Ciocia - no i mamy Ciociogród... a ja mam pomysł, by jednak skrócić te podpisy w linku na dole, i jakos wyróżnić co jest nr 1 wątek, a co numer 2.. bo się pogubimy...

I niech widnieje:
Ogród cioci Cz.1, Ciocicogród cz. 2

Albo jakos tak, jak chcesz to ci zrobię, a ty sobie tylko wkleisz co ma być w tytule w okienku....

A gratki lecę do Ciebie składać.. i od,meldować sie w nowym A potem lecę do ogrodu.... tak sucho, że mi hortensje i jeżówki zwiędły.. i sporo innych roślin smętnie wisi...

I wsiowy od drugiej strony... też g. widać, ale ..

Mala_Mi 17:23, 05 cze 2014

Margarete napisał(a)
Pieknie u ciebie.. w tych kolorach...........i busz taki, że dech zapiera

Busz się dopiero robi.. bo byliny teraz zaczynają nabierać masy... już sie boję...

I różanka z Elmshorn.. będą ją wstawiać do znudzenia