Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

magnolia 09:28, 06 cze 2014

agatanowa napisał(a)

Widoczki miodzio

śliczne. Pokaż wiecej tej okolicy, taka ładna....
Do Majki dzwoń , poważnie- wg mnie trzeba pokazywać takie ogrody właśnie. I gadać z ludźmi jak Ty- z 'encyklopedami '. I pokazywać szeroka perspektywę a ona u Ciebie właśnie jest.
Mala_Mi 10:45, 06 cze 2014

magnolia napisał(a)

śliczne. Pokaż wiecej tej okolicy, taka ładna....
Do Majki dzwoń , poważnie- wg mnie trzeba pokazywać takie ogrody właśnie. I gadać z ludźmi jak Ty- z 'encyklopedami '. I pokazywać szeroka perspektywę a ona u Ciebie właśnie jest.

Przyjadą w lipcu i też będzie kolorowo.. bo na dobrą sprawę u mnie co chwila coś ma swoje 5 minut
Zwiewam do koleżanki obsadzać jej rabatę... z moich nadwyżek, a za to dostanę obraz .. co jest na wystawie malarskiej...... mam sobie wybrać jaki chcę.. i mam problem..bo wszytkie mi sie podobają.. Poproszę czy mogę sfotografowac i będziecie mi pomagać wybrać.. bo wszystkie są po prostu śliczne..
Kondzio 10:51, 06 cze 2014

Czytam ze spotkanko organizujesz miłej zabawy wam życzę
Kindzia 10:54, 06 cze 2014

Róża niesamowicie ogromniasta!!! Patrz, jeszcze do niedawna wydawało mi się, że mój Alchymist to potwór, ale on potworek przy Twojej
Gabriela 11:12, 06 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)
Wszystkim miłego dnia.... nowe róże Corver i Finkowa Szałwia.. białych róż nie widać.. nie umiem fotografować białego.

A ja nie umiem fotografować czerwonego. Piękne duże szałwie - moje marzenie, które tak jak ostróżki - nie chce u mnie rosnąć.
Milka 15:12, 06 cze 2014

Przyjadą w lipcu i też będzie kolorowo.. bo na dobrą sprawę u mnie co chwila coś ma swoje 5 minut
Zwiewam do koleżanki obsadzać jej rabatę... z moich nadwyżek, a za to dostanę obraz .. co jest na wystawie malarskiej...... mam sobie wybrać jaki chcę.. i mam problem..bo wszytkie mi sie podobają.. Poproszę czy mogę sfotografowac i będziecie mi pomagać wybrać.. bo wszystkie są po prostu śliczne..

Rewelacyjna wymiana i współpraca
pokazuj, będziemy doradzać, a gdzie zawiśnie?
martaibartek 17:23, 06 cze 2014

Mi cudownie będzie oglądac ciebie i twój ogród u Mai
Widac w nim tyle miłości, troski, wiedzy.

Ta róża potwór to co to za odmiana? zachwycająca!!!!
JulkAd 17:47, 06 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Przez Ciebie zostawiłam resztę trzykrotek.. i policzyłam.. mam 6 kęp..... i dwie ekstra malutkie..

Niemoszlifa jesteś....u mnie Twoja trzykrotka się zbiera, jak ino zakwitnie zaraz Ci oznajmię...wracam do czyatnia
JulkAd 17:54, 06 cze 2014

Mala_Mi napisał(a)

Moja ulubiona róża bez dwóch zdań

Aniu serio nic z nią nie robisz?...a jakoś przeplatasz czy sama daje radę?, np. prowadzisz poziomo czy cuś?
karolina_nowak 20:34, 06 cze 2014

Aniu, mam sadzonki ostrogowca wysianego w tym roku w lutym. Jak długo będę czekać na pierwsze kwiaty. Twoja kępa jest piękna.Pozdrawiam