Mala_Mi
08:13, 23 lip 2014

Aniu MOnte.. jak zebrać te nasiona sałaty najlepiej, bo to maciupkie
A ta sałata jest super.. drugą mam zieloną jeszcze lepszą.. i specjalnie trzymam na nasiona 
Basiu - kichawiec mi urósł ogromny, jest fajny tylko dlaczego taki wysoki???
Mira - ja firletkę po kwitnieniu najczęściej wyrywam całą i przenoszę w to miejsce jakąś siewkę
A jak kępa wygląda ładnie, to wycinam kwiatostany do zera i skubię brzydkie liście.
Agnieszka - to upalne chyba sie kończy... wczoraj trochę przesadzałam i sucho mam na 5 cm, a w głębi już mokrawo.. poprzednie ulewy dobrze nawodniły teren. A na niebie już sie chmurzy i wróżbici zapowiadają 3 dni deszczu.
Mariola - wszyscy robią piękne ogrody, a ja mam piękne kwiaty.... szkoda tylko, że te lato tak szybko mija..
Znów nie wyrobiłam do was z wizytami
Ale tak czasami jest, że sie nie da.. chociaż by sie bardzo chciało.
I mam gościa.. Tercia przyjechała
Jakas fotka wczorajsza...była??

Basiu - kichawiec mi urósł ogromny, jest fajny tylko dlaczego taki wysoki???
Mira - ja firletkę po kwitnieniu najczęściej wyrywam całą i przenoszę w to miejsce jakąś siewkę

Agnieszka - to upalne chyba sie kończy... wczoraj trochę przesadzałam i sucho mam na 5 cm, a w głębi już mokrawo.. poprzednie ulewy dobrze nawodniły teren. A na niebie już sie chmurzy i wróżbici zapowiadają 3 dni deszczu.
Mariola - wszyscy robią piękne ogrody, a ja mam piękne kwiaty.... szkoda tylko, że te lato tak szybko mija..
Znów nie wyrobiłam do was z wizytami

Ale tak czasami jest, że sie nie da.. chociaż by sie bardzo chciało.
I mam gościa.. Tercia przyjechała

Jakas fotka wczorajsza...była??