Mala_Mi
22:50, 24 paź 2014

Asiu - ja chodząca powaga i leniwiec pierwszej wody. Tylko życie nie jest poważne... bo tak absurdalne, że śmieszne... a w ogrodzie robię bo muszę
A muszę bo wolę w ogrodzie niż w kuchni
Margarete - płakałam ze śmiechu z twego wpisu.... jesteś niemożliwa
A ja w roli Izaury.. bo na tym skończyłam moje oglądanie seriali... a mój chłop to Leoncjo. zawsze się nad nim litował co te baby z nim robią 
Kasiek - do mnie to podobny chyba tylko z tego że szlema
A u Ciebie też wieki nie byłam...
Ula - nie bunt tylko nic nie ma do pokazywania
Makkasiu - dobrze mówisz.. tu serial jest na bieżąco... wątek pędzi jak Pendolino..
Eda - dzięki za prąd.. mi oddali po kilku godzinach. Coś sie dobrze popsowało... całe szczęście, że mamy agregat.
Kindzia - misialek już nie będzie chodził jak trzeba... dożył wieku słusznego ... trzeba się z tym pogodzić.. i zapewnić mu ile się da komfortu. Cieszę się, że i tak długo żyje... bo wyrok miał już w 2007 roku. Gdybyśmy zostali sie w bloku, to już by go dawno nie było. Decyzja z domem kosztowałą nas i kosztuje dużo wyrzeczeń, ale była słuszna... bo misiek dzięki temu żyje.

Margarete - płakałam ze śmiechu z twego wpisu.... jesteś niemożliwa

Kasiek - do mnie to podobny chyba tylko z tego że szlema

Ula - nie bunt tylko nic nie ma do pokazywania

Makkasiu - dobrze mówisz.. tu serial jest na bieżąco... wątek pędzi jak Pendolino..
Eda - dzięki za prąd.. mi oddali po kilku godzinach. Coś sie dobrze popsowało... całe szczęście, że mamy agregat.
Kindzia - misialek już nie będzie chodził jak trzeba... dożył wieku słusznego ... trzeba się z tym pogodzić.. i zapewnić mu ile się da komfortu. Cieszę się, że i tak długo żyje... bo wyrok miał już w 2007 roku. Gdybyśmy zostali sie w bloku, to już by go dawno nie było. Decyzja z domem kosztowałą nas i kosztuje dużo wyrzeczeń, ale była słuszna... bo misiek dzięki temu żyje.