Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

17:44, 11 lis 2014
Patrzę na tę "stołówkę" i od razu mi się Twój filmik przypomina i ta rozróba w nim

Pozdrówka ze spaceru!

Urszulla 17:45, 11 lis 2014

O! kolorki u Ciebie wreszcie się pokazały zaproszenie na odcinek przyjęłam,będę walczyć jak lew o tv ha,ha- zwykle pozostaje mi internet
AgnieszkaW 17:48, 11 lis 2014

super, czekam
17:48, 11 lis 2014
Och, no i czekam w takim razie na odcinek, budzik już teraz nastawiam! Znam Cię Aniu tylko z kompa hi hi , więc zobaczyć Cię prawie że na żywo to fajne przeżycie. Jak się cieszę, że tu jestem, przygoda życia coś czuję...
elzbieta_g 18:09, 11 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

A tak teraz

niesamowity obrazek
Muminek- inżynier elektryk....cudny
super będzie zobaczyć ogród w TV , który się widziało na żywo, moja córa ciągle się pyta kiedy będzie ,,Ta pani'' w Mai
Bogdzia 18:36, 11 lis 2014

Ania w Mai i na dodatek z Muminkiem to gratka nie lada. Telewizornia zaklepana.
ana_art 19:54, 11 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

Aneta - gorsze gniazdka zasłonie... chyba trzeba... ale przed wszystkim złem i tak nie uchroni.. bez chisteryzmu

ach pisząć 'kontakt' miałam na myśli gniazdko, taki skrót myślowy mnei naszedł
Ja nie chisteryczna matka ale zatyczki zawsze w gniazdkach były Na Maje się cieszę, ale obejrzę powtórkę niestety...
popcorn 20:01, 11 lis 2014

wow! super! To w niedzielę mus budzik nastawić i miejsce przed TV zaklepać!!: ) hihi
yolka 20:03, 11 lis 2014

popcarol napisał(a)
wow! super! To w niedzielę mus budzik nastawić i miejsce przed TV zaklepać!!: ) hihi

Czy chodzi o najbliższą niedzielę? - Nieaktualne - juz doczytałam tak to jest jak sie czyta od końca
ewsyg 20:06, 11 lis 2014

Aniu, masz czadowego wnuka. Wcześnie zaczął chodzić. Mój też wcześnie dreptał i szybko zaczął łanie mówić. Teraz chodzi do przedszkola i mówi, że cyferki to może pisać, ale literek to mu się nie chce.

Narzekasz na jesienne kolorki w ogrodzie, a mnie się podobają. U mnie dopiero ogród się tworzy , więc marności Pozdrawiam Aniu.