Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 01:30, 12 lis 2014

Margarete napisał(a)
Dobrze że doczytałam = w niedziele rano Maja i na wybory....
Muminek w charkterze jednozębnego kandydata na prezydenta/elektryka jest boski
Kolory w tym roku rzeczywiście dziwne ale i tka lubie jesien
Pozdrawiam !

No tak.... zamiast oglądać Maję wszyscy pogonią na wybory.. ja mam jeden wybór.. ogród Bo reszta to porażka...

Wnusiowi polityki nie życzę.. patrzę co sie dzieje i wszędzie jedno bagno. PO prawej i po lewej... forum musi wystawić swojego kandydata Może będzie ponad wszystkim..
barbara_kraj... 01:44, 12 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

Wnusiowi polityki nie życzę.. patrzę co sie dzieje i wszędzie jedno bagno. PO prawej i po lewej... forum musi wystawić swojego kandydata Może będzie ponad wszystkim..

Masz rację, wszędzie bagno
Ale jedna jaskółka wiosny nie uczyni. Który Forumowicz chciałby w to bagno wejść?
Forumowicze czasu na zajmowanie się rządzeniem nie mają, mają ogrody i rodziny Zresztą, zdrowie końskie trzeba by do tego mieć, a nam wystarczy, żeby kręgosłup za bardzo nie bolał i kwiatki ładnie kwitły
Mala_Mi 01:47, 12 lis 2014

Basiu ja wchodzę tylko w moje bagno,.. jak Jozin z Bazin
barbara_kraj... 01:49, 12 lis 2014

I słusznie, przynajmniej wiesz czego się po nim spodziewać.
yolka 07:43, 12 lis 2014

Kto to widział?, żeby najpierw zacząć chodzić, a potem zacząć ząbkować
Napia 08:04, 12 lis 2014

Muminek przesympatyczny i jaki zainteresowany prawdziwy facet
Pięknie wygląda phantom z red baronem U Ciebie zawsze kolorowo
Budzik na niedzielę nastawiony czekam z niecierpliwością
bdan 08:28, 12 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)
OBIECAŁAM.
GŁOŚNO TRĄBIĘ.... W NIEDZIELĘ 16 LISTOPADA ZAPRASZAM PRZED TELEWIZORNIĘ.

Cytuje, coby zglądający na ostatnią stronę przeczytali.
Cieszę się bardzo, ciekawe, czy będziesz "czuła" naszą obecność, tyle oczy wpatrzonych w Ciebie i Twój ogród
Oczywiście juz chyba teraz wiesz, że będziemy zachwyceni
Pszczelarnia 09:51, 12 lis 2014

"GŁOŚNO TRĄBIĘ.... W NIEDZIELĘ 16 LISTOPADA ZAPRASZAM PRZED TELEWIZORNIĘ."

Dobrze, że Izabella-Konstancja czuwa i dała cynk!
Mala_Mi 10:19, 12 lis 2014

ana_art napisał(a)

ach pisząć 'kontakt' miałam na myśli gniazdko, taki skrót myślowy mnei naszedł
Ja nie chisteryczna matka ale zatyczki zawsze w gniazdkach były Na Maje się cieszę, ale obejrzę powtórkę niestety...

Aneta w Białym mówiliśmy kontakt, a tu sie mówi gniazdko.. i nawet nie zaskoczyłam, że przeczytałam kontakt a napisałam gniazdko
Tak jak ktoś mówi jagody czy borówki to też rozumiem..
Wyjście na pole czy na dwór..też kumam o co chodzi..
Taka wielokulturowa jestem

Zatyczki do kontaktów młodzi pozakładali... narożniki ostre okleili specjalnymi zabezpieczeniami.... i najfajniejsza zabawa.. to próba wydłubania tego.. jak nic nie ma to przechodzi obojętnie, jak coś jest.. to najlepsza zabawa. I tak długo się nie doczepi od tego puki nie wydłubie.
Mala_Mi 10:33, 12 lis 2014

ewsyg napisał(a)
Aniu, masz czadowego wnuka. Wcześnie zaczął chodzić. Mój też wcześnie dreptał i szybko zaczął łanie mówić. Teraz chodzi do przedszkola i mówi, że cyferki to może pisać, ale literek to mu się nie chce.

Narzekasz na jesienne kolorki w ogrodzie, a mnie się podobają. U mnie dopiero ogród się tworzy , więc marności Pozdrawiam Aniu.

Masz fajnego wnuka... uśmiałam się
U nas to rodzinne, że najpierw sie chodzi, a potem ma się zęby Wszytko na odwrót i inaczej niż normalni ludzie

I obrazek by nie było monotonnie..