Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 18:06, 01 sty 2013

Rench napisał(a)
Nie mogę odżałować tego spotkania .
Pozdrawiam Noworocznie

Renatko też pozdrawiam Noworocznie... żałuj......żałuj.....
Iza już dojeżdża do domciu Zaraz i jej sprawozdanie się pojawi...nie mogę się doczekać ...... oj ubaw miałam przez te dni po pachy... może dzięki temu cały rok będzie fajny
Mala_Mi 18:15, 01 sty 2013

Bogdzia napisał(a)
No w końcu jakieś konkretne wieści od Ciebie i oczywiście Izy. Iza bardzo dzielna , szczerze podziwiam, ale przy Macku musiała się nauczyc , chyba innego wyjścia nie miała. Maciek cudnie wygląda z tym napisem instruktor- super. buziaki.

Konkretne to powinny być od Izy...... ja tak pisać nie umiem....
Ja też podziwiam osoby które "siem bojom", a potrafią się przełamać..... swoje fobie też mam i wiem ile to kosztuje i tym bardziej doceniam to ...że mi zaufały
Ale i tak najbardziej M Izy się cieszył....bo nie jeździł na nartach od 17 lat i wreszcie miał okazję.. chociaż nie miał zamiaru jeździć.. ..... miał tradycyjnie zająć się kateringiem.... ale oj, tam oj tam...
Jego też zmusiliśmy do tych ekscesów
I proszę

Rench 18:15, 01 sty 2013

Następną razą,gdyby co, rzuć mi newsa na priv
Tym bardziej żałuję,bo ja spędziłam ten weekend w pracy
Mala_Mi 18:17, 01 sty 2013

Enya73 napisał(a)
Fantastycznego Nowego Roku Aniu! Mieliście wspaniałe wejście w ten nowy rok, to teraz już wszystko dobrze pójdzie z górki jak na nartach Super spotkanie Miasto cudowne, muszę kiedyś odwiedzić Rzeszów, trochę przypomina mi zabudową moje ukochane Tarnowskie Góry. Ja też góralka , tylko niskopienna. Aż mi żal, że nie będę mogła do Was dołączyć na Czarną Górę

Pozdrawiam serdecznie

Dziękujemy i nawzajem
Rzeszów jest małym miastem, ale lubię go ....
A Czarnej Góry szkoda, że nie możesz być..... my będziemy
I małe co nieco z Rzeszowa...

Mala_Mi 18:22, 01 sty 2013

Rench napisał(a)
Następną razą,gdyby co, rzuć mi newsa na priv
Tym bardziej żałuję,bo ja spędziłam ten weekend w pracy

Koniec roku to u mnie urwanie głowy w pracy, wiec do ostatniej chwili pracowałam..troszkę musiałam jeszcze rano w sylwestra, stąd opóźniony wyjazd na nartki.... Nawet życzeń noworocznych na forum nie miałam kiedy złożyć...
Mam nadzieję, że będzie następna raza...... tacy goście to marzenie każdego gospodarza..było zajefajnie
Nowy Rok przywitaliśmy ogrodowiskowo w ogrodzie oglądając fajerwerki nad miastem

Dziękuję moim najwspanialszym, najweselszych i najżyczliwszym gościom...... za rok zamawiam ten sam zestaw

an_tre 18:26, 01 sty 2013

Z uśmiechem wczytywałam się w całą relację ze spotkania i poczynań narciarskich Izy Ale miałyście fajne przeżycia i cały czas na świeżym powietrzu super spotkanie, cudownie zrelacjonowane i ukraszone fajnymi fotkami
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
JulkAd 19:24, 01 sty 2013

Aniu, mniej bieganiny...więcej odpoczynku w Nowym Roku
Madzenka 19:39, 01 sty 2013

Aniu Ty nie umiesz pisać? A kto taką fajną relację nam zrobił
Nawet nie wiesz jak przyjemnie sie Was czytało i oglądało. I cieszę się, że miałam minimalny wkład w naukę Izy Próbowałam jej poukładać w główce Bo we wszystkim ten pierwszy raz jest najtrudniejszy a potem już tylko frajda!!!
A frajda będzie ze spotkanie z Wami
I powiedz mi jak Wieloszkę i Noemi do nart przekonać?
Urszulla 19:49, 01 sty 2013

Relację narciarską oglądnęłam......i fotograficzną też.....dobrze jak wszyscy cali i bez potłuczeń
Pszczelarnia 20:00, 01 sty 2013

Anek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super to mało powiedziane. Ale mi się buzia śmieje. Do siego Roku, co oznacza proszę spotkaniowy bis!