Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 20:57, 01 sty 2013

ana_art napisał(a)

musiałam cofnąć się 20 stron i nadrobić zaległości. Co się przy tym uśmiałaum to moje Jestem pod OGROMNYM wrażeniem Izy że dała radę i Ani że jej w tym pomogła. Ja bym spanikowała... i pomimo tego że skoki z bungee chodzą mi po głowie to narty nigdy w życiu... nigdy, przenigdy
Aniu pozdrawiam serdecznie i życzę Wam by ten rok był lepszy od poprzedniego

Nigdy nie mów nigdy!!
Moja przyjaciółka mnie 5 lat na narty namawiała.
Postawiłam ultimatum M, że cały sprzęt mi musi nowy kupić, mnóstwo argumentów na nie mialam....
I co ? na drug dzień nauki wiedzialam, że buty narciarskie to moje ulubione obówie zimowe
Teraz się zastanawiam nad deską Moze na Czarnej Górze na desce będę się uczyć jeździć skoro na nartach nie mogę ?

Marzenko i tej nowej umiejętności Ci życzę, i pomimo tego że często używam nigdy nie mów nigdy to tutaj jestem przekonana NIE!!!! To tak jak z nurkowaniem, dla świętego spokoju i ciekawości wlezłam do wody i jak pomyślałam że gruntu ni mam ( a pływam tylko jak mam grunt) to mnie sparaliżowało ... wylezłąm szybciej niż weszłam i nawet płetwy mi w tym nie przeszkadzały

Nurkowania spróbowałaś i stwierdziłaś NIE..... OK
Ale nart nie próbowałaś wiec ..jeszcze nie mów nie.......
ana_art 21:02, 01 sty 2013

Anula
Konstancja30 21:05, 01 sty 2013

asc napisał(a)

Anek, ja też już czekam. Napisz na maila jak przyjeżdżacie?

Pszczółko czasu nie było się umówić Tak szybko czas zleciał, że .... ale jedziemy, jedziemy napewno ..... Po pierwszym wyczerpującym dniu Iza nadal było gotowa jechać ze mną

ba ja to nawet jestem gotowa dojść !!! ... w butach narciarskich ... choć ktoś je sprytnie tak skonstruował że chodzić się w tym nie da ))))

ja nie wiem kiedy ten czas minął ... )) ...
Konstancja30 21:07, 01 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)

A najważniejsze, że mamy Anię i nie ważne czy w kapciach i pidżamie biegnie do ogrodu aby nam fotkę roślinki zrobić, czy w pożyczonych butach narciarskich uczy jeżdzić czy taniec z grujecznikiem wykonuje zawsze ten sam wulkan energii i upór Całe szczęście, że na Anioła z różkami trafiłaś bo mogłaś się nie nauczyć

z butami a konkretnie faktem iż buty Ani zostały w domu był ubaw ... wychodząc Teresa opowiadała jak to raz pojechała na narty bez butów i oj jak my się z Anią z tego śmiałyśmy ... jak po godzinie drogi na stok ... na miejscu okazało się, że butów Ani nie ma ... to śmiałam się nawet ja ... nawet bo ja już się wówczas wcisnęłam siem w buty (o elastyczności i wadze betonu ) ... zobaczyłam stok (zwany przez wszystkich poza mną polanką ) ... i gdyby można było (a tak obutym nie można było ) ... to z przerażenia i paniki przynajmniej bym sobie zemdlała ... zamiast na skutek nie zabrania butów głównego instruktora śmiałam się ...

i Ania ... nawet ja choć umiem paplać wciąż nie jestem w stanie wyrazić tego co Ania dla mnie zrobiła ... jaka jest wspaniała i Ona I Kazek .. i Teresa ... kochani było wspaniale ... buziaczki

taaaaka jesteś Anek

i jeszcze na chwilę przed wyjazdem ...

Joanka 21:12, 01 sty 2013

Hahahahaha....... boki z Was zrywam.....
Konstancja30 21:14, 01 sty 2013

asc napisał(a)

Takiego oporu narciarskiego jak Iza to ja dawno nie widziałam (...)

... nio ... przecież powyżej napisałam, że ja przekonująca potrafię być tylko na jedną Anie nie działa

asc napisał(a)
... Ale marudzenie w wydaniu Izy było boskie i rozbrajające.... bo jak się nie nudzić z Izą ????
TO NIEMOŻLIWE

i w ......... ... ... nie zawahałabym się użyć ... ale dziękuję za łaskawy osąd ) ...

Bogdzia 21:16, 01 sty 2013

Oj Wy obydwie jesteście siebie warte.
Madzenka 21:42, 01 sty 2013

Oj tak, trafiła kosa na kamień
Mala_Mi 22:18, 01 sty 2013

Konstancja30 napisał(a)

Po prostu bosko
Mala_Mi 22:21, 01 sty 2013

A to było tak...... pod ściana stoi Adamo prawie go nie widać.... wiec go przybliżę .

Iza, Adam........ było super de lux... żaden bal sylwestrowy nie były tak fajny jak spotkanie z Wami.....