Pszczółka jest nawykła do życia w gromadzie. Umie dyrygować dynamicznie. Przeżyje. Tremy nie ma - nie uwierzycie? Po prostu luzik. Będzie sernik. I piernik. Ania, weź tę piersiówkę myśliwską.
Uwierzcie dziewczyny !
Pszczółka jest naprawdę super zorganizowana i umie dyrygować Jak na pszczółkę przystało jest do tego stworzona.
Miałam okazję obserwować i podziwiać jej działania.......
A na foto widok ze Świstówki w stronę Tatr Słowackich..na wschód.. czyli pierwsza grań to Siedem Granatów, potem Grań Młynarza i wgląd w Dolinę Jaworową...
Pierwszy plan podobny tylko te szczyty w tle, z Gąsienicowej nie powinno ich było widać a z Jagnięcego (jak patrzyłem) inna perspektywa
Przez Świstówkę bardzo dawno nie dreptałem
Złocienie potrzebują lekkiej gleby i odmładzania co 2-3lata a te delikatniejsze odmiany okrycia stroiszem na zimę i oprysków