Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Sebek 18:01, 19 sty 2013

asc napisał(a)

Jak ślicznie I jeszcze lampki świecisz! Na jeżówki też zwróciłem uwagę Może i moje zakwitną w tym roku

Jeżówki po kupnie powinne zakwitnąć w tym samym roku.. moje wszystkie kwitły w roku kupna....

Ja akurat moje wysiałem - i miały pod dwa listki pod koniec sezonu

A jak się zrobił nastrój świąteczny to mi akurat lampki na zewnątrz musiały się spalić I już nie świecę od początku stycznia
KasiaWB 18:05, 19 sty 2013

Ania, dzięki za metamorfozy! to również miód na moje skołatane serce ...
Bardzo podobają mi się zdjęcia nocne kałuży
Macham!
ana_art 18:08, 19 sty 2013

ale zimowo się u Ciebe zrobiło
Bogdzia 18:08, 19 sty 2013

Aż oczy mi się zmęczyły od tych sześciu ston dziś naprodukowanych. Moim zdaniem w rowach najczęściej leżą ci którzy uciekali przed piratami i juz nie mieli gdzie uciekac , bardzo rzadko sami piraci bo oni zepchną każdego i pojadą dalej . Tak samo jest z tymi co gina na drogach, w większości to niewinni ludzie. Taki szaleniec jedzie dalej bo jego ta sytuacja nie zaskoczy a zaskakuje innych i oni giną bo nie mają czasu ani miejsca by jakoś uciec.
Madzenka 18:18, 19 sty 2013

Aiu taką zimę jak na zdjęciach u Ciebie najbardziej lubię. I dobrze, że sobie ten śnig leży i będzie w nocy -11 przecież to żaden mróz przy takiej aurze!
Piekne Grizwoldowo
A chyba z lampkami poszaleję za rok i będę sie starszej koleżanki słuchać tylko bulinex na czarnym kablu
Tess 18:38, 19 sty 2013

Aniu, pięknie zimę w swoim ogrodzie pokazałaś. I metamorfoza podnosi na duchu
Mala_Mi 18:56, 19 sty 2013

baraga1904 napisał(a)
...ale ładne są Aniu...śnieg i zima ma swój urok i jeszcze oświetlenie...
...zdjęcia z metamorfozy to miód na serce takich jak ja...co jeszcze są przed...

Tess napisał(a)
Aniu, pięknie zimę w swoim ogrodzie pokazałaś. I metamorfoza podnosi na duchu

KasiaWB napisał(a)
Ania, dzięki za metamorfozy! to również miód na moje skołatane serce ...
Bardzo podobają mi się zdjęcia nocne kałuży
Macham!

Wiem jak budująco działają, ale ja nadal należę do tych niecierpliwych ..

ana_art napisał(a)
ale zimowo się u Ciebe zrobiło

Teraz chyba w całej Polsce jest zimowo....

Bogdzia napisał(a)
Aż oczy mi się zmęczyły od tych sześciu ston dziś naprodukowanych. Moim zdaniem w rowach najczęściej leżą ci którzy uciekali przed piratami i juz nie mieli gdzie uciekac , bardzo rzadko sami piraci bo oni zepchną każdego i pojadą dalej . Tak samo jest z tymi co gina na drogach, w większości to niewinni ludzie. Taki szaleniec jedzie dalej bo jego ta sytuacja nie zaskoczy a zaskakuje innych i oni giną bo nie mają czasu ani miejsca by jakoś uciec.

Z tym jest różnie.. znam takich co piratowali.. i się przeliczyli....
Nie chciałam męczyć Twoich oczu, ale wreszcie zobaczyłam zimę jak zimę I ta pierzynka na roślinkach.... od razu spokojniej czekam na wiosnę
Mala_Mi 18:58, 19 sty 2013

Marzena2007 napisał(a)
Aiu taką zimę jak na zdjęciach u Ciebie najbardziej lubię. I dobrze, że sobie ten śnig leży i będzie w nocy -11 przecież to żaden mróz przy takiej aurze!
Piekne Grizwoldowo
A chyba z lampkami poszaleję za rok i będę sie starszej koleżanki słuchać tylko bulinex na czarnym kablu

U nas -11 ma być dopiero we wtorek.. ale jak jest pierzyna to może być i -20

Nie musi być bulinex, ale warto by miał dobry kabel.... i dobrze jak można w przyszłości je połączyć, czyli najlepiej kupować tę samą firmę. Sa też na białych kablach, ale biały jest bardziej widoczny od czarnego.. bo mam takie i takie... i rożnych firm..bo rozsądek to jedno, a praktyka to drugie
Bogdzia 19:02, 19 sty 2013

Pierzynka bardzo potrzebma i cieszyc sie z niej trzeba zwłaszcza ze trochę mrozu jest a nie wiadomo jak bedzie dalej. U mnie tylko dwie ścieżki m wydeptał , jedna do jeziorka a drugą do kompostownika a ja w ogrodzie nie byłam chyba od listopada i z góry patrzę na taki nieudeptany śniezek ale to tylko do jutra bo jutro wnusie go udeptają.
Mala_Mi 19:33, 19 sty 2013

Bogdziu, mi też było żal deptać ten śnieg..ale inaczej foto się nie dało zrobić

A to dla Gosi z Igiełkowego.. to samo miejsce
2010

2011

2012