Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

mira 18:56, 19 lut 2013

pozdrowienka na 500 - tkę
avatar super - ale sie zdzwiwiłam że zmieniłaś , no cóż wszędzie zmiany

bukiecik dla Ciebie co prawda pożyczony od Kapiasa
Madzenka 18:57, 19 lut 2013

Zanim się w kolejce z życzeniami dopchałam to pękła 504 strona!!!!
Ania to ty teraz Bociek będziesz??? Mam banana na twarzy po objerzeniu Twoich zdjeć. Od razu widac, ze wiosna idzie !!! a właściwie już leci

Mala_Mi 19:00, 19 lut 2013

No doszłam do końca gratulacji..... teraz lecimy komentarze do bociana-jaskółki........
Magda - dlatego białe butki, bo to niepełnowartościowy bocian... BOCIEK jest na forum tylko JEDEN.... każdy inny będzie wybrakowany

Hogata - dziób czerwony, bo się trochę umalował...do cywilizacji wyszłam dziś.... i raz na miesiąc nawet mi się coś takiego zrobi.... Kurcze..chyba to było nie czerwone, bo czerwonej pomadki nie mam... Więc z zimna???

Grażynka - jaki bociek? -- wybrakowany

Finka - bo teraz latają takie inne boćki.... ten zaparkował na ciurkadełku i pogonił dalej.... a teraz stara się być grzeczny i każdemu odpisać...zamiast czymś poczęstować ...co to za impreza... .. muszę się poprawić..

Irenko - uczę się od Ciebie.. jak widzę obiektyw to od razu uśmiech numer dziesięć walę chciałam napisać, że dobry przykład z siostry biorę

Dorotka - dzięki za gratki, a uśmiech... bo ja jak ten głupi do sera.. z byle w powodu się śmieje i z byle w powodu się złoszczę...

Jotka - przyznaję się bez bicia.... nie umiem jeździć na łyżwach..... i kiedyś tylko jako dziecko 7 letnie próbowałam raz... Oj ale byłyby zdjęcia jak próbuję śmigać na figurówkach.. ale tańce na lodzie uwielbiam oglądać i jak tylko mam okazję to się gapię ..

Edyta - Zieloną Dolinę znam..ceny są dość wysokie..... wrzuć na prw co potrzebujesz, a ja szwendając się po szkółkach będę rzucać okiem na ceny i zapisywać.... będę mieć cel zajechania do szkółek wiosną.. Zgodnie z sugestią zmieniłam avatarek na "pseudoboćka"

butterfly - mówią, że do trzech razy sztuka ... bo to chyba ma być 13 Kiepski ze mnie przewodnik, ale okazji do spotkania nie odpuszczam Bo zakręcona brać ogrodowiskowa jest super
Mala_Mi 19:09, 19 lut 2013

ZbigniewG napisał(a)
Ania dla mnie OK

uzupełnienie:
przypomniała się mi bajeczka z morałem (do pierwszej fotki) ale że jestem niespotykanie nieśmiały więc może odważę się opowiedzieć po trzecim toaście na ewentualnym spotkaniu

No to stawiam z okazji 500 stronki, a Zbyszek w końcu pokona nieśmiałość.. a ja nie wyjdę na taką co gości trzyma o suchym pysku.. (to nie kolekcja małych tylko dużych.....)

agata19762 19:12, 19 lut 2013

Aniu gratuluję kolejnej seteczki....

zakupy zrobiłaś superaśne!!!!!
fotki szalone...cała TY

koszyczek miał w środeczku wrzosa, wybierałam z Natką,
nie wiedziałyśmy co kupić jaką roslinkę.....

bo nie wiem czy jest jeszcze coś czego Ty kochana nie masz???????

więc zostało na mini dekoracji na tarasik...

pozdrawiam....

no i dopisz mnie do listy na te wiosenne zakupy....

ja już zaczynam kupować....

Sebek 19:24, 19 lut 2013

Ja to zawsze wiem kiedy przyjść.....akurat wtedy zacne trunki wyjmujesz Tylko jak się poczęstować jak codziennie autkiem jeżdżę Ale wczoraj znów na nartach byłem Ani jednej gleby

Gratuluję 500

Madzenka 19:28, 19 lut 2013

Najpierw Bożenka częstuje winkiem Irenki, teraz Ty mocniejsze trunki podajesz, jak nie wpaść w nałóg?
Mala_Mi 19:41, 19 lut 2013

Bogdziu dlatego nie oparłam się pokusie, chociaż powiedziałam sobie nie...żadnych więcej na parapecie.... ale to w marcu i tak można wynieść na zewnątrz, byle się ociepliło.. no i wzięłam...

Ula, Ela - też jak oglądałam zdjęcia to stwierdziłam, że mam avatarek na zimę.. Za rok jak znalazł.. na wiosnę też taki zrobię i na lato i na jesień... cały cykl niedorobionych bocianów .... na każdą porę roku.

Basiu - to samo tak pędzi...... fajne ujęcie powojnika ...Powojnika???

Ewelinko - kwiatek może i coś przypomina Martkowi , ale jaką ma ładną fakturkę...... i inne kwiatki..co to się dziwnie kojarzą..
Bacznie zaczęłam obserwować moja Zamię.. może też zakwitnie

Zbyszek - wujek google tej bajki nie zna.. i ja też.... czekam na cd

Martek - ciśnienie to ja podnoszę ale głownie dla M

Aniu
- może i doleci i nad morze.. a na razie Grzeszczak (lubię ją)..... z piosenka Leć..
dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=OQExGd6UVjM a tak swoją drogą to ona jest podobna do naszej forumowej Justynki, tylko ma ciemne włosy...

Mira - pożyczone nie pożyczone, ale znalazło się u mnie ....

Marzenko - jak się tyle kwiecia niesie to i trudno się dopchać Piękne tulipany... oj jeszcze trochę trzeba poczekać....
Mala_Mi 19:45, 19 lut 2013

Agatko w takim razie jeszcze raz dziękuje za koszyczek.. jest fajny Wrzosa jak wszystko w doniczkach ususzyłam ale koszyk służy

Sebek - jak wstawiałam buteleczki, to od razu pomyślałam o Tobie.. i myślami Cię przywołałam.... A z nartkami pamiętam jak jeszcze niedawno się buntowałeś A ja teraz powiem jak przystało na babę w poważnym wieku... A NIE MÓWIŁAM
Mala_Mi 19:46, 19 lut 2013

Marzena2007 napisał(a)
Najpierw Bożenka częstuje winkiem Irenki, teraz Ty mocniejsze trunki podajesz, jak nie wpaść w nałóg?

To lecę do Bożenki, bo z powodu swojej imprezy dziś już nigdzie nie zdążyłam zajrzeć.....