No doszłam do końca gratulacji..... teraz lecimy komentarze do bociana-jaskółki........
Magda - dlatego białe butki, bo to niepełnowartościowy bocian... BOCIEK jest na forum tylko JEDEN.... każdy inny będzie wybrakowany
Hogata - dziób czerwony, bo się trochę umalował...do cywilizacji wyszłam dziś.... i raz na miesiąc nawet mi się coś takiego zrobi....

Kurcze..chyba to było nie czerwone, bo czerwonej pomadki nie mam... Więc z zimna???
Grażynka - jaki bociek? -- wybrakowany
Finka - bo teraz latają takie inne boćki.... ten zaparkował na ciurkadełku i pogonił dalej.... a teraz stara się być grzeczny i każdemu odpisać...zamiast czymś poczęstować ...co to za impreza... .. muszę się poprawić..
Irenko - uczę się od Ciebie.. jak widzę obiektyw to od razu uśmiech numer dziesięć walę

chciałam napisać, że dobry przykład z siostry biorę
Dorotka - dzięki za gratki, a uśmiech... bo ja jak ten głupi do sera.. z byle w powodu się śmieje i z byle w powodu się złoszczę...
Jotka - przyznaję się bez bicia.... nie umiem jeździć na łyżwach..... i kiedyś tylko jako dziecko 7 letnie próbowałam raz... Oj ale byłyby zdjęcia jak próbuję śmigać na figurówkach.. ale tańce na lodzie uwielbiam oglądać i jak tylko mam okazję to się gapię ..
Edyta - Zieloną Dolinę znam..ceny są dość wysokie..... wrzuć na prw co potrzebujesz, a ja szwendając się po szkółkach będę rzucać okiem na ceny i zapisywać.... będę mieć cel zajechania do szkółek wiosną.. Zgodnie z sugestią zmieniłam avatarek na "pseudoboćka"
butterfly - mówią, że do trzech razy sztuka ... bo to chyba ma być 13

Kiepski ze mnie przewodnik, ale okazji do spotkania nie odpuszczam

Bo zakręcona brać ogrodowiskowa jest super
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.