Przybiegłam zobaczyć twój żywopłot z grabów i nie ma

.Zrób fotkę proszę .Chciałabym zobaczyć jak wygląda bo ja też obsadzę grabami wejściowe ogrodzenie Tzw zielony płot i bardzo bym chciała zobaczyć jak to wygląda przed posadzeniem .Będzie biała furka z pergolą ,biała brama wjazdowa i żywopłot z grabów .Mąz kocha się w grabach ? one są naprawdę piękne Serby również ale to inna juz bajka Mam serby i nawet ładnie rosną ale jak będą wyglądały za kilka lat to nie mam pojęcia .Widziałam ich wiele ale kazdy inny i nie wiem od czego to zalezy Może od cięcia ,póki co nie wiem jak się go tnie aby był ładny .Pracowity ten twój męzulek tyle rzeczy zrobił altanę, gril z wędzarnią i pewnie wiele innych rzeczy .Taka pomoc to skarb ja muszę wszystko sama Czasami jest to uciązliwe bo nawet potrzymać nie ma kto .ale nic na to nie poradzę robię co mogę sama .Jeśli chcesz aby ci ktoś dobry w tej profesji doradził co posadzić przed grabami musisz wkleić zdjęcie aby było widać Wtedy chętnych do porad fachowców nie braknie Altanę tez bym chętnie zobaczyła i ten gril z wędzarnią Z czego mąz zbudował ? Pozdrów małżonka i pochwal w moim imieniu załużył na pochwałę

Bukszpana tez dostałam od pani ze wsi ale nie jest taki ogromny .Bardzo lubię bukszpany tylko ze są bardzo drogie niestety tym bardziej cenie takie prezenty .szczesciara jesteś .

Bedziesz go formowała ?Ściskam Janinko i czekam na fotki .Buzka