Gość ma nowy garnitur zębowy Więc Gierczuś nie bój się .... wyrychtowany na święta.... Jak Madżenka tym razem ząbki na nartach wybije to dentysta jak złoto.. pięknie ubytki wstawia
ładuj akumulatroki Za mnie też
Śnieg nam wszystkim popsuł szyki,
przykrył jajka i koszyki,
a kurczakom zmarzły nóżki, więc się tulom do rzeżuszki,
lecz choć snieg nam pada w świeta
i pogoda taka wstrętna my święconym się dzielimy
i radości wszem życzymy
Magda no i przywiozłaś zimę.... Jeszcze rano w Jeleniej Górze była prawiewiosna.... A teraz we Wrocławiu sypie jak w środku zimy. Mamy ok 10 cm sniegu, chyba muszę wyskoczyc otrzepać śnieg z roślin aby je nie połamało...
Ha ha przy śniadaniu wielkanocnym rzypomniałam sobie, że moje rękawice narciarskie są u Ciebie Będzie powód do zakupu nowych
Jutro wielkie pakowanie i we wtorek Austria. Sprawdzę czy Kasiek nie konfabuluje z tą bawarską wiosną!
Czy ktoś wie kiedy wiosna u nas nadejdzie?
Do wtorku nie dojdą rękawiczki.. nawet kurierem.. mus kupić nowe.. te były już nie modne i cieniutkie...... Potwierdzam - koniecznie potrzebujesz nowych rękawic, tylko kiedy je zdążysz kupić????
Zapomniałam o nich na śmierć..... miałam Ci oddać na Chopoku..... a potem z głowy wyleciało.....
Wiosna będzie 1 Maja.......... tylko jeszcze nie wiem którego roku....... za to dużo krokusów zakwitnie... widać że pod śniegiem niektóre się zbierają do kwitnienia... i w czerwcu będą kwity rośliny z lutego, marca, kwietnia, maja i czerwca..... ale będzie kokoszkowato
Aniu rękawiczki zakupię w Austrii, spoko. Ważne że potwierdzasz, że kwalifikowały się do wymiany
Ha wiosna nie wiem kiedy się przebudzi.... Kolejny tydzień też nieciekawie się zapowiada...
Ciekawe wrażenia estetyczne byłyby gdyby wszystko zakwitło w czerwcu...
Jakieś prognozy w tym roku zapowiadały, że zima będzie wyjątkowo długa.... Wierzyć nie chcialam... Wolalam ufać tym, które mowiły że marcu buchnie wiosna na całego....
Ja mam marazm zimowy..... jak sypnęło tak trzyma, wiec nawet nie pocieszałam się wiosną...
Nawet M stwierdził, że poszedłby na zielona trawę i tam odżyłby...... jak już chłop tak mówi, to ta zima stanowczo za długa.