Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

finka 23:14, 23 kwi 2013

Kochani wpadam tylko na sekundę:

UWAGA !!! NIESTETY DZIŚ PADŁAM OFIARĄ ATAKU HAKERSKIEGO NA MOJĄ STRONĘ INTERNETOWĄ, PROSZĘ NIE WCHODŹCIE NA RAZIE NA NIĄ, BO NIE WIADOMO CO TO ZA PASKUDZTWO. ZGŁOSIŁAM JUŻ TO I MAM NADZIEJĘ, ŻE SZYBKO SIĘ SPRAWA ROZWIĄŻE

POZDRAWIAM

MARTA / FINKA
Sebek 23:50, 23 kwi 2013

O rany.....dzięki Marta za ostrzeżenie - i życzę Ci skutecznego pozbycia się intruza....
Madzenka 06:43, 24 kwi 2013

Gabisia napisał(a)
Nie gniewam się Właśnie coś mi się kojarzyło, że będziesz mieć gości.
Ja po prostu tęskniem...
Całusy!

To już się umawiamy na weeekend po weekendzie majowym
Madzenka 06:43, 24 kwi 2013

finka napisał(a)
Kochani wpadam tylko na sekundę:

UWAGA !!! NIESTETY DZIŚ PADŁAM OFIARĄ ATAKU HAKERSKIEGO NA MOJĄ STRONĘ INTERNETOWĄ, PROSZĘ NIE WCHODŹCIE NA RAZIE NA NIĄ, BO NIE WIADOMO CO TO ZA PASKUDZTWO. ZGŁOSIŁAM JUŻ TO I MAM NADZIEJĘ, ŻE SZYBKO SIĘ SPRAWA ROZWIĄŻE

POZDRAWIAM

MARTA / FINKA

Kruca fix!!!
Ewa 06:46, 24 kwi 2013

Marzenko .... następnych wielu super stronek !!!

Madzenka 06:46, 24 kwi 2013

monteverde napisał(a)
Prosisz i masz

a jutro przychodzę na zdjęcia z dzisiejszej robótki

Aniu dzisiaj to rewelacyjnych zdjęć nie będzie... Wykopywanie bambusów i czyszczenie z ich potfornych kłączy.... Nie mogę wkopywać bukszpanów bo nie mam grabów... Graby przyjadą w czwartek (???) gdy będę na delegacji.... W piatek zakupy, kuchnia, joga.... Ludzie kiedy ja to wszystko zrobię???
Ciiiiiii nie stresujemy się , ogród to przyjemność

Dziękuję za kawałek morza
Gardenarium 08:01, 24 kwi 2013

Marzenko, ja teraz robię tyle, żeby się nie umęczyć. Kiedyś to było nie do pomyślenia, żeby czegoś nie skończyć tego samego dnia choćbym miała do 23 siedzieć w grządkach. Teraz luzik i ławeczka.

Ogród źródłem radości.

Instagram Ogrodowiska
Joaska 09:26, 24 kwi 2013

Syla napisał(a)
Najbardziej drażnią mnie żurawki citronella i lime marmalade , choć te zdecydowanie mniej bo się szybko regenerują .... Citronella jest najładniejsza w zdecydowanym cieniu bo na innym stanowisku u mnie sobie nie radzi ..... Marzena , cały czas podziwiam Twój ogród i te graby na tyłach fantastycznie przemyślane .... Chciałam podzielić żurawki na mniejsze sadzonki i odmłodzić nasadzenia ale mi się zwyczajnie nie chce a majówkę mam zerezerwowaną na przyjemności

Żurawki fakt są piękne (Syla u Ciebie szczególnie) ale zgadzam się nie zachwycaja po zimioe, trzeba nad nimi trochę się naklęczeć żeby wyglądały ładnie, ja jak swoje wykopałam od babci to wyglądały jak kupa smieci, dopiero po obróbce sekatorek i wsadzeniu do doniczek wyglądają nieźle, i tez przy tej akcji stwierdziłam że troche ogranicze zaplanowaną ich ilość, turzyce są łatwiejsze w czyszczeniu, sekatro na jeżyka i po sptawie.
Syla 09:49, 24 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Mówisz?

Ja próbuję ..... zobaczymy czy pomoże .... gwarancji nie mam w okolicach już uszkodzonych roślin działam. Tam gdzie nie widać ich szabrowania daję sobie spokój bo nie sposób wykłuć całego ogrodu

Kciałam do Cię zadzwonić ale mi się numer zagubił .... przypomnisz na priv ???
Syla 09:51, 24 kwi 2013

Gardenarium napisał(a)
Marzenko, ja teraz robię tyle, żeby się nie umęczyć. Kiedyś to było nie do pomyślenia, żeby czegoś nie skończyć tego samego dnia choćbym miała do 23 siedzieć w grządkach. Teraz luzik i ławeczka.

Ogród źródłem radości.

Ja sobie w tym sezonie zrobiłam mocne postanowienie ..... znajduję czas również na to aby w ogrodzie posiedzieć nie tylko pracować ale nie koniecznie wiem czy potrafię posiedzieć bo ja mam chyba tak , że odpoczywam w biegu .... Zobaczę