Madżenko gonie i gonię Twój watek i ledwo go dogoniłam Byłam na chwilke też wczoraj, ale nie miałam siły na wpis...u mnie rewolucje ogrodowe Edyty, czyli bajzel na całego A u Ciebie...marzenie...ty sie denerwujesz na swój ogród a wszyscy inni go podziwiają...Ja też Buziam i miłego dnia zyczę
Najbardziej drażnią mnie żurawki citronella i lime marmalade , choć te zdecydowanie mniej bo się szybko regenerują .... Citronella jest najładniejsza w zdecydowanym cieniu bo na innym stanowisku u mnie sobie nie radzi ..... Marzena , cały czas podziwiam Twój ogród i te graby na tyłach fantastycznie przemyślane .... Chciałam podzielić żurawki na mniejsze sadzonki i odmłodzić nasadzenia ale mi się zwyczajnie nie chce a majówkę mam zerezerwowaną na przyjemności
o... to cudnie! na graby warto znaleźć miejsce
Madżen, w jakiej odległości masz posadzone brzozy?... Cis mi "wypadł" i zwolniło się miejsce..
Pooglądałam Twój ogród i stwierdzam, że mój do totalnej przeróbki... zafsze tak mam, jak od Ciebie "wychodzę" Cud miód i orzeszki - z karmelową posypką
Mnie teź drażnią te roślinki, chyba ograniczę ich ilość. Corocznie wyżerają je robale, po zimie brzydkie....
Ja też w weekend majowy odpoczywam Nie będzie pracy w ogrodzie. TRZA ŹYĆ jak mówią górale