Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika

Madzenka 19:18, 23 kwi 2013

BEATA_S napisał(a)
Madżenko bardzo dziękuję za info o donicach

Proszę
Madzenka 19:19, 23 kwi 2013

Edi00 napisał(a)
Madżenko gonie i gonię Twój watek i ledwo go dogoniłam Byłam na chwilke też wczoraj, ale nie miałam siły na wpis...u mnie rewolucje ogrodowe Edyty, czyli bajzel na całego A u Ciebie...marzenie...ty sie denerwujesz na swój ogród a wszyscy inni go podziwiają...Ja też Buziam i miłego dnia zyczę

Troszkę poszalałyśmy
Podobno czlowiek dązy do doskonałości i poziomu niekomepetencji.... tylko Żon mnie powstrzymuje przed kolejną rewolucją
Madzenka 19:20, 23 kwi 2013

kwiatholandii napisał(a)

Wiem wiem zawsze po szustej Cię tu widzę

Fajnie z tym nawodnieniem co? My tez jesteśby bardzo zadowoleni

Z nawodnieniem suuuuuuper
Tylko myślę jakby tu nawozy nasypać... Muszę czekać na deszcz
Madzenka 19:20, 23 kwi 2013

Pola napisał(a)

Marzenko miłego dnia życzę....

A ja wieczoru
Madzenka 19:21, 23 kwi 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Marzenko, ranny ptaszek z ciebie, ja też nie mogłam dzisiaj "dospać". W ogrodzie u ciebie pięknie. Miłego dnia życzę

Boli nie głowa... Nic nie pomaga....
Madzenka 19:22, 23 kwi 2013

Syla napisał(a)

Moje hosty również pod ziemią .... natomiast wszystkie drzewa mają pąki ..... klony również widzę przezimowały bez kołderek

Wydaje się, że jsteśmy przed wybuchem... Zieleni...
Lecę odebrać bukszpany Podobno dojchały
Syla 19:24, 23 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)
Sylwia ja się nie mog zdecydować na tę walkę lanca.... Coś oprór mam... Chyba podleję...

Co Cię powstrzymuje ? Ja się jutro za to zabieram ....Wydaje mi się , że lanca sięgnie bezpośrednio do korzeni tam gdzie się te potwory zadomowiły a ja wiem gdzie
Loosiuu 20:08, 23 kwi 2013

Marzena2007 napisał(a)

Wydaje się, że jsteśmy przed wybuchem... Zieleni...

Oj tak! zaraz się zacznie szał!
Mala_Mi 20:42, 23 kwi 2013

Konstancja30 napisał(a)

no i to jest jakiś sposób ... jeżeli w spoczynku nie bolą ... tylko po to te kilka lat studiować !!! ... miałaby kobieta litość dla siebie ... zamiast mieć respekt dla "nieistniejących" limitów badań ... nerwancja czowieka ogarnia ... ja jeszcze rozumiem gdy reklamując obuwie słyszę, że "pewnie chodziła pani w deszcz" ... w butach znaczy, ze chodziłam w ten deszcz ... bo w butach siem nie chodzi w deszcz ... a jak mnie deszcz złapał w tych butach co się w nich po mokrym nie chodzi to powinnam zdjąć i na bosaka nucąc deszczową piosenkę pobiec dalej ... ... no ale żeby lekarz ... człowiek inteligentny poniekąd ... ehhhhhhhhhh

no ale i tak mamy szczęście ... kilka epok wstecz i by obcięli ... a tak to tylko masz nie używać ...

Temat rzeka, gdyby pani doktor kilka lat temu przebadałą mojego M, wiedział by że ma wysokie ciśnienie i powinien uważac.. ale pani doktor.... celowo z malej literki piszę, na chłopa po 50-tce nawet nie spojrzała, chociaż powiedział, że u lekarza nie był lat kilkanaście lub dłużej... i ostatnio źle się czuje.... Po prostu wyrzuciła go z gabinetu jako odfajkowany pacjent w gabinecie..... a jak sie skończyło to wiesz.... całe szczęśćie że tylko tak..
Mala_Mi 20:43, 23 kwi 2013

Jaka znowu rewolucja??????? Dobrze, że M ma cię w swojej opiece....