Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród niby nowoczesny ale...

Ogród niby nowoczesny ale...

lojalna_ 20:56, 13 maj 2015

Powala mnie ten widok na kolana i klate ...
Mala_Mi 21:03, 13 maj 2015

Modrzewie były piękne... ale z grabami jest o niebo lepiej.. i to już teraz..

Piknie Pani masz.. piknie.. do konkursu koniecznie.
Magda70 21:15, 13 maj 2015

Tess napisał(a)
Uwielbiam Twoje grabeńki w rozplenicach. Jak rozlenice bujną, to szczęki będę szukać w żwirku

Tessiu...ja też, i zerkam codziennie jak rosną...i czekam aż podrosną

Malgosik napisał(a)
Magda, jak ustawiliście skrzynie warzywne to wszystkie miały idealny poziom?
Bo moje 2 nie mają idealnego poziomu i się zastanawiam na ile będzie to widać jak już żwirek wysypię.

Ups...chyba mialy. Znając mojego męża to mialy...poziomica to jedna z jego przyjaciółek...

Joaska napisał(a)

Po pierwsze to zdjęcia ogrodu cudne, perfekcja absolutna.
Ale mam jak zwykle ostatnio pytanie techniczne, czy ja dobrze widzę że tam na zakończenie rabaty wkopana jest deseczka??? Czy pomaga Ci to w trzymaniu idealnych kształtów rabat, linii prostych??, bo tez ostatnio o tym myślałam żeby wkopać dechy ... zostały mi po budowie, a tu widzę u Ciebie takie rozwiązanie więc sobie pomyślałam że zapytam...

Joasiu, deski były montowane w zeszlym roku i słuzyły mi do wytyczenia rabat. Tymczasowo Potem posialismy trawę...i to tymczasowe lezy do dziś zamiast ekobordów. Jak się zużyją to wtedy może ekobordy zamontuję...może...
Magda70 21:20, 13 maj 2015

leon60 napisał(a)
Grabowa jest rewelacyjna

też mi się podoba...slowo

lojalna_ napisał(a)
Powala mnie ten widok na kolana i klate ...

Jola...wstań bo kolana będą boleż od kamieni

Mala_Mi napisał(a)
Modrzewie były piękne... ale z grabami jest o niebo lepiej.. i to już teraz..

Piknie Pani masz.. piknie.. do konkursu koniecznie.

Cieszę się i wcale nie żałuję modrzewi...no może troszkę...ciekawa jestem jak tam im u nowych właścicieli....czy się wszystkie przyjęły.
monitka 21:23, 13 maj 2015

Kurde Magda ta grabowa aleja wymiata Nie wiem czy w tych kamulcach uda nam się szczęki odnajdywać
Magda70 21:26, 13 maj 2015

malkul napisał(a)
wiesz co
tak sobie własnei przypomnialam jak kiedys mnie oryczałas ze głupio gadam gdy chciałaś dać pod bramą jakieś dziwne żóltaw brzydactwa.
a teraz widzę że będzie bonsai z graba. mój bonsai z graba i to jeszcze podsadzony seslerią!
o zgrozo-będzie cudnie.

a jesli mowa o grabach z rzopecicoą spódnicą to mam gdzies w inspiracjach takie zetawienie ( tylko że chyba tam inne drzewa były). to jest strasznie ładne = zostawiłam sobie ku pamięci gdyby mnei za bardzo wkur..... ta kłosownica;0
zaraz poszukam tego ujęcia

Ja cię oryczałam???? Ja mogę Cię oryczeć

Nie gadałam, ze głupio gadasz....każda uwaga cenna... w suie dobrze się stalo...jeszcze kilka zmian na rabacie pod plotem i będzie w miarę oki zołzucho!

Magda70 21:28, 13 maj 2015

malkul napisał(a)
znalazłam

Kurde...ale czad...

Magda70 21:29, 13 maj 2015

monitka napisał(a)
Kurde Magda ta grabowa aleja wymiata Nie wiem czy w tych kamulcach uda nam się szczęki odnajdywać

Oj...
katiaxx 21:55, 13 maj 2015

Magda70 napisał(a)

W sumie ja też...fajnie teraz wygląda

Ha ha...ja też rok temu u niej nie slyszalam

a ja bym chyba chciała zakładać od nowa ogród...tak od zera jak Ty własnie. Zazdroszczę...

Kochana - wpadaj do mnie zakładaj, daję Ci wolną rękę taczki i grabię, hulaj dusza, piekła nie ma
Magda70 22:17, 13 maj 2015

katiaxx napisał(a)

Kochana - wpadaj do mnie zakładaj, daję Ci wolną rękę taczki i grabię, hulaj dusza, piekła nie ma

Uważaj...w poniedzelek jadę w Twoje rejony