Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

kaisog1 22:03, 09 lut 2012

an_tre napisał(a)

oj to wy biedne mateczki jesteście, na jesieni koniecznie zacznijcie dzieci cebulą i czosnkiem karmić, to dużo chorób wam odpadnie
a latem dużo warzyw i owoców

...no a dlaczego jak sie tak "szkolę" z tym warzywnikiem??
monteverde 22:17, 09 lut 2012

no to super słuchaj się nas to dobrze na tym wyjdziesz no nie Aniu? tylko Ty Gosiu ten warzywnik będziesz miała na Kubusiowie to trochę daleko buziolki dla Kubusia
kaisog1 22:19, 09 lut 2012

Ania ale co z tego, że w Kubusiowie.... Tam zawsze ktoś będzie w sezonie to i warzywek nam przywiezie jak sami nie będziemy mogli pojechać
an_tre 22:20, 09 lut 2012

monteverde napisał(a)
no to super słuchaj się nas to dobrze na tym wyjdziesz no nie Aniu? tylko Ty Gosiu ten warzywnik będziesz miała na Kubusiowie to trochę daleko buziolki dla Kubusia
obowiązkowo będą co tygodniowe wizyty dla uzupełnienia zapasów świeżych warzywek
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Syla 22:59, 09 lut 2012

I ja dołączę do słuchania .... bo jakoś nie przyswajam wiedzy warzywniczej ....... Ja bym sobie chciała ..... mieć sałatę zieloną i czerwoną i jeszcze bym chciała szczypiorek i pietruszkę , zależy mi na natce hmmm zioła i rzodkiewkę i na razie jak na początek wystarczy
Syla 23:02, 09 lut 2012

kaisog1 napisał(a)
Ania ale co z tego, że w Kubusiowie.... Tam zawsze ktoś będzie w sezonie to i warzywek nam przywiezie jak sami nie będziemy mogli pojechać

Kasiek to ja może przyjadę do Cię na wakacje Dlaczego ja tak daleko mieszkam ....
monteverde 23:35, 09 lut 2012

no tak, ale tu chodzi o codzienne świeże do jedzenia

Idę do łóżka, glowa mi leci, coś chyba nie tak z tą pogodą, musi ciśnienie spadać
bogumila 23:40, 09 lut 2012

Słodkich snów Aniu
an_tre 23:43, 09 lut 2012

monteverde napisał(a)
no tak, ale tu chodzi o codzienne świeże do jedzenia

Idę do łóżka, glowa mi leci, coś chyba nie tak z tą pogodą, musi ciśnienie spadać
a ja myślałam,ze tylko mnie muli dobranoc Aniu
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 10:34, 10 lut 2012

wczoraj źle się poczułam i musiałam pójść do łóżka, ale spać nie mogłam, żeby już ta wiosna była.... jak ja to wytrzymam, miałam jechać nad morze a tu znowu zapowiadają mrozy

Sylwia a ty masz kawałek poletka na warzywa, czy chcesz w skrzynkach lub doniczkach sadzić, bo Gosia to ma gdzie