dobrej nocy Bożenko no i jutro: "Palma bije nie zabije, kości łamie nie połamie, pamiętajcie chrześcijanie, że Pan Jezus zmartwychwstanie, za 6 dni i za 6 nocy, doczekamy Wielkanocy".
Ale Ci się trafiło, Aniu, z tymi bukszpanami. Bardzo ładne!
No i ten powojnik, który u mnie nie chce rosnąć!
Zobaczyłam ta cenę, bo nawet nie po 2 zł od doniczki, to wzięłam, a Presidenta jeszcze nie mam to go dodam do jakiegoś jaśniejszego może do Elizabeth a swoje roślinki kupowałaś u fuksjana.pl? a czemu nie chce rosnąć?
U fuksjana
U mnie w ogóle powojniki nie chcą rosnąć Ziemia im nie pasuje
to może dół wykopać i wymienić im ziemię a potem nawozem dokarmiać? poznalam po roślinach , bo też u nich kupuję
Ale Ci się trafiło, Aniu, z tymi bukszpanami. Bardzo ładne!
No i ten powojnik, który u mnie nie chce rosnąć!
Zobaczyłam ta cenę, bo nawet nie po 2 zł od doniczki, to wzięłam, a Presidenta jeszcze nie mam to go dodam do jakiegoś jaśniejszego może do Elizabeth a swoje roślinki kupowałaś u fuksjana.pl? a czemu nie chce rosnąć?
U fuksjana
U mnie w ogóle powojniki nie chcą rosnąć Ziemia im nie pasuje
to może dół wykopać i wymienić im ziemię a potem nawozem dokarmiać? poznalam po roślinach , bo też u nich kupuję
A myślisz, że tak nie robiłam? Już mi nerwów brak! Nie chcą rosnąć i tyle, takie jakieś oprorne. Cierpię z tego powodu, bo uwielbiam klematisy. Straciłam już cztery!
Po pikowane cynie mam 3 palety kolorami pikowane w donicach tez rosną i czekają do wsadzenia w ziemię, ale jeszcze za zimno, też mam dużo wszędzie stoją mój Jiaogulan - Gynostemma pentaphyllum cały czas rośnie i jest wykorzystywany jako herbatka lepszy od żeń-szenia 5 razy
a teraz zakupy kupiłam 4 sześciopaki bukszpanów w Lidlu po 11,49 zł zabrałam wszystko co było tak wygląda sadzoneczka, maja bardzo ładny system korzeniowy kupilam jeszcze powojnik President, były po 16,00 i na święta na tarasowy stół oczywiście w pojemnikach od Gosi KAISOG