Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój kawałek raju

Mój kawałek raju

monteverde 22:27, 11 maj 2012

Bogda napisał(a)
Pięknie, pięknie...jaki zawijasek-półkole z bukszpaników Ci pikne wyszlo!!!a nasionka orlika bordowego ze 2 zaklepuję

Bogna to różowy i niebieski
Matka 22:29, 11 maj 2012

wiem, a wcześniej nie pokazywałaś bordowego, fioletowego ?a może się pomyliłam, ja juz ślepnę ...wiesz
AniaDS 22:35, 11 maj 2012

monteverde napisał(a)

Aniu,piękna fotka...chyba powaliła Ciebie na kolana?

powaliła na brzuch

Padnij...
czasem trzeba
monteverde 22:43, 11 maj 2012

bogumila_bienko napisał(a)

Czosnek niedźwiedzi - muszę go mieć
Orliki zawsze miałaś piękne Tak jest i tym razem A w oczy tulipanom i innym kwiatkom też lubię zaglądać
pozdrawiam
Czosnek wysiewałam trzykrotnie i nic się nie pokazało...muszę się rozejrzeć za cebulkami,będzie pewniej.

Dziewczyny czosnek wysiewa się w październiku i listopadzie, sadzonki wsadza luty-marzec, jeśli takowe dostaniecie, można z lasu liście zbiera marzec, kwiecień, maj, po kwitnieniu czosnek zanika i pojawia się znowu wczesną wiosną
Klamber 22:57, 11 maj 2012

Aniu , co to jest za cudo, ja to dostałem nie dawno i zapomniałem nazwy. Oj masz Ty tego kwiecia. A tulipanów, takich jak u Ciebie w życiu nie widziałem. Pozdrawiam, jeszcze coś maznę u siebie i spać idę.
Celina 23:33, 11 maj 2012

Aniu,dzieki za "cudeńka" miło mi sie zrobiło,bo po co po próżnicy gadać "ale gdzież tam",i inne takie tam bzdety.
Działeczka daje mi i mojemu M dużo radości. Jak wiesz, zaczynałam od kompletnego zera.Wszystko doczytane i podpatrzone.Tym bardziej cieszą mnie słowa takich faurów jak Ty.
Bez wazeliny!! szczerze!
Róża w gratisku taka jak pozostałe..pan z którym korespondowałam ,wiedział,że zależy mi na jednakowych i nie chciał mieszać.Tak myślę.
Mam nadzieje ,ze pokażą sie tego roku w jednakowym dwuszeregu
barbara_kraj... 23:46, 11 maj 2012

Aniu, Twoje orliki, co to je w marcu chyba siałam, wzeszły jak jeden mąż. Pikować je niedługo będę musiała, bo gesto siedzą.
monteverde 23:49, 11 maj 2012

Celinko to się cieszę z tego ,że facet taki kumaty ja dostałam dwa gratisy, Louisa Odier, po zimie mi jeden wypadł i Papageno, pójdzie do starego ogrodu będę czekała na fotki róż a co do pochwał lubię nazywać rzeczy takimi jakie są, bez kadzenia
Joanka 23:50, 11 maj 2012

Śliczne tulipki, od środka
monteverde 23:52, 11 maj 2012

barbara_krajewska napisał(a)
Aniu, Twoje orliki, co to je w marcu chyba siałam, wzeszły jak jeden mąż. Pikować je niedługo będę musiała, bo gesto siedzą.

Cieszę się Basiu u mnie teraz popadał taki prawdziwy cieplutki majowy deszczyk, jest bardzo ciepło na dworze, a w dzień nic nie zrobiłam w ogrodzie, bo źle się czułam, chmury chodziły zbierało się na burzę, raz zagrzmiało i na tym się skończyło, a teraz tak fajniutko popadało