Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

ewa004 19:56, 16 wrz 2013

Sylwuś jestem na Twoim wątku na 130 stronie
Wiesz jak się fajnie czyta ,jak tam jeszcze taka nie doświadczona ,ucząca się wszystkiego ,pytałaś o to ,o co mu teraz pytamy Ciebie
Początki zakładania Twojego ogrody były takie same jak nasze ,więc wierzę, że ja nie bo nie mam warunków ale innym na pewno też się uda
Pozdrawiam
Syla 20:02, 16 wrz 2013

ewa004 napisał(a)
Sylwuś jestem na Twoim wątku na 130 stronie
Wiesz jak się fajnie czyta ,jak tam jeszcze taka nie doświadczona ,ucząca się wszystkiego ,pytałaś o to ,o co mu teraz pytamy Ciebie
Początki zakładania Twojego ogrody były takie same jak nasze ,więc wierzę, że ja nie bo nie mam warunków ale innym na pewno też się uda
Pozdrawiam

No ja również sobie ostatnio zaglądnęłam ..... to już trzy latka w październiku będzie za mną na ogrodowisku .............na początku była ............... trawa
Syla 20:07, 16 wrz 2013

aga_k napisał(a)
Jak tam po rozmowach w temacie ściany wodnej? Mam nadzieję, że wszystko ok

ściana gabionowo-wodna stoi ...... dzisiaj zrobili szalunki do donicy..... jutro dalszy ciąg prac ..... półki będą poprawiane ... ale to dopiero na sam koniec bo.... w pierwszej kolejności będziemy regulować wypływ wody a potem ciąć , spawać itd. a wyjdzie jak wyjdzie ..... bo tak po prawdzie to już wymiękłam .....

aga_k 20:11, 16 wrz 2013

Nie wymiękaj, będzie dobrze jestem pewna w razie jakbyś potrzebowała pomocy to mogę pomóc dusić pana gdyby coś Ci się nie podobało
Madzenka 20:44, 16 wrz 2013

Syla mu tu cichutko w starterach czekamy na pokaz spływu wody i pryz okazji na dalszy pokaz trawek bo ja się kcem wyedukować
Sebek 20:46, 16 wrz 2013

Kibicuję i macham
Syla 20:53, 16 wrz 2013

aga_k napisał(a)
Nie wymiękaj, będzie dobrze jestem pewna w razie jakbyś potrzebowała pomocy to mogę pomóc dusić pana gdyby coś Ci się nie podobało

jak dysponujesz jutro chwilą poranną, to przyjedź na kawusię .... zapraszam .... może mi dodasz trochę wiary w siebie bo ją gdzieś zawieruszyłam ....
Syla 20:55, 16 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
Syla mu tu cichutko w starterach czekamy na pokaz spływu wody i pryz okazji na dalszy pokaz trawek bo ja się kcem wyedukować

tak bez wazeliny to ja się mogę u Ciebie edukować a nie odwrotnie ..... na wypływ wody to jeszcze duża chwila oczekiwania przed nami ....
Syla 20:56, 16 wrz 2013

Sebek napisał(a)
Kibicuję i macham

dzięki za odwiedziny ..... macham
Sebek 20:58, 16 wrz 2013

Syla napisał(a)

jak dysponujesz jutro chwilą poranną, to przyjedź na kawusię .... zapraszam .... może mi dodasz trochę wiary w siebie bo ją gdzieś zawieruszyłam ....

Przesylam pozytywne czakry Samolotem, bo z Brukseli listem moglyby nie dosc na czas