Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

margi 15:43, 22 paź 2013

Syla Twój ogród zostaje w pamięci jest bajecznie,Mam pytanie o brzózki czy to jakaś specjalna odmiana o tak białej korze?
Syla 18:10, 22 paź 2013

margi napisał(a)
Syla Twój ogród zostaje w pamięci jest bajecznie,Mam pytanie o brzózki czy to jakaś specjalna odmiana o tak białej korze?

to są doorenbosy .... w pewnym momencie były tak białe , że koleżanka pytała czy je bieliłam
Tusiala 11:25, 23 paź 2013

Dwie ale jeszcze ładniej się zrobiło a te brzozy D.... czym się różnią od zwykłych rosnących np. na rowach?
Rench 11:52, 23 paź 2013

Pięknie Ci wyszło wszystko Ogrodnik z Ciebie nie lada
Ta zwiewna trawka jak się nazywa ?

Mam też prośbę,chciałam swoje świdry podsadzić czymś , w lecie rosły białe begonie babkolistne,ale wolałabym coś ładnego o każdej porze ,możesz coś polecić ? Tam jest patelnia latem.
Milka 12:27, 23 paź 2013

Sylwia, a kiedy przycinałaś te cisy na żywopłot przy tych gabionach? i co będzie między gabionami i ogrodzeniem, po prawej?
donica super!
grembosia 00:06, 24 paź 2013

Niesamowity efekt osiągnęłaś z tymi gabionami przy ogrodzie zimowym, coś nieprwdopodobnego, jak to pięknie zaaranżowałaś... wszystko mi się podoba, spójne i bardzo eleganckie...
Syla 08:23, 24 paź 2013

Tusiala napisał(a)
Dwie ale jeszcze ładniej się zrobiło a te brzozy D.... czym się różnią od zwykłych rosnących np. na rowach?

różnią się przede wszystkim korą ..... co do reszty to nie wiem
Syla 08:36, 24 paź 2013

Rench napisał(a)
Pięknie Ci wyszło wszystko Ogrodnik z Ciebie nie lada
Ta zwiewna trawka jak się nazywa ?

Mam też prośbę,chciałam swoje świdry podsadzić czymś , w lecie rosły białe begonie babkolistne,ale wolałabym coś ładnego o każdej porze ,możesz coś polecić ? Tam jest patelnia latem.

Trawka w gabionie to Frosted Curls ..... byłam u Ciebie ale nie wiem o jakich świdrach piszesz
Syla 08:38, 24 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Sylwia, a kiedy przycinałaś te cisy na żywopłot przy tych gabionach? i co będzie między gabionami i ogrodzeniem, po prawej?
donica super!

Teraz przycinałam te cisy w gabionach ..... Przy samym ogrodzeniu posadzę żywopłot cisowy ale nadal szukam takich wysokich pospolitych .....
Syla 08:40, 24 paź 2013

grembosia napisał(a)
Niesamowity efekt osiągnęłaś z tymi gabionami przy ogrodzie zimowym, coś nieprwdopodobnego, jak to pięknie zaaranżowałaś... wszystko mi się podoba, spójne i bardzo eleganckie...

Dzięki za pozytywną opinię .... dosadziłam tam jeszcze żurawki i jak dla mnie jest ok ..... Teraz molestuje mnie ta nieszczęsna ściana wodna ..... chyba zawezwę kogoś innego do niej ......