Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Luki 20:20, 21 paź 2013

Bardzo podobają mi się nasadzenia Kulki cisowe i te trawki.... boskie.
Cały czas intryguje mnie ta ściana wodna, będziesz miała niepowtarzalną konstrukcje, czarny beton bardzo w moim guście. Będziesz obsadzać czymś tą ściane wodną???
Syla 20:55, 21 paź 2013

Luki napisał(a)
Bardzo podobają mi się nasadzenia Kulki cisowe i te trawki.... boskie.
Cały czas intryguje mnie ta ściana wodna, będziesz miała niepowtarzalną konstrukcje, czarny beton bardzo w moim guście. Będziesz obsadzać czymś tą ściane wodną???

Myślałam aby posadzić do donicy przy ścianie wodnej klona japońskiego tego co się tak ładnie na czerwono wybarwił ale panowie nie zrobili prawidłowego wymiaru wylewni no i obawiam się że woda + słońce będzie go przypalał ..... no i teraz dumam ..... może jakieś czerwone drzewko ale tak aby mu korona trochę sterczała nad gabionem i była również widoczna z boku gabionu ..... lub buka - Dana sadziła takiego przy ścianie wodnej w białym domu a do donicy coś upcham
Syla 20:55, 21 paź 2013

bociek napisał(a)
Ale super Sylwia. Na wiosnę jak ruszysz z sadzeniem to będzie miód malina. Pozdrawiam

dzięki za odwiedzinki .... buziak
gierczusia 21:13, 21 paź 2013

Sylwia ... Łooo Boziu pięknie Ci wyszło ... Super pięknie
gierczusia 21:15, 21 paź 2013

Ty już lepiej nic nie upychaj Kofffana .... Od upychania to jezdem ja
Zielona 22:15, 21 paź 2013

Sylwia. Zazwyczaj się nie odzywam. Bo ilekroć do Ciebie zajrzę, jestem tak onieśmielona, że brak mi słów. Ale jestem na bieżąco. Męża męczę, wymagając, by ochy i achy uskuteczniał na widok Twoich fotek Przyznaję się, że zazdroszczę.... ale tak pozytywnie. Takie relacje, jak Twoje, dają nadzieję, że każdy ogród kiedyś będzie pikny Pozdrawiam, Sylo od wielkich projektów
Madzenka 22:50, 21 paź 2013

Syla ty tu rządzisz i z pewnością będzie pięknie!!
Syla 22:55, 21 paź 2013

Zielona napisał(a)
Sylwia. Zazwyczaj się nie odzywam. Bo ilekroć do Ciebie zajrzę, jestem tak onieśmielona, że brak mi słów. Ale jestem na bieżąco. Męża męczę, wymagając, by ochy i achy uskuteczniał na widok Twoich fotek Przyznaję się, że zazdroszczę.... ale tak pozytywnie. Takie relacje, jak Twoje, dają nadzieję, że każdy ogród kiedyś będzie pikny Pozdrawiam, Sylo od wielkich projektów

Dzięki bardzo każdy ogród będzie piękny nawet z samym trawnikiem ale musi być zadbany ja również zaczynałam od samej trawy i nie miało być nic poza żywopłotami .....A teraz, bardzo się cieszę , że budowlankę mam już za sobą , teraz kosmetyka a to już tak nie męczy ..... posprzątane jest i to już ogromnie cieszy rabatki przekopane , rozluźnione piaskiem czekają na nasadzenia ale to już pikuś ..... będę się bawić w przyszłym roku .... mam nadzieję , że zima późno nadejdzie i szybko się skończy .... dziękuję , że miałaś czas zaglądnąć ... buziak

Syla 22:56, 21 paź 2013

Marzena2007 napisał(a)
Syla ty tu rządzisz i z pewnością będzie pięknie!!

jakoś będzie Marzenka
Syla 22:59, 21 paź 2013

gierczusia napisał(a)
Ty już lepiej nic nie upychaj Kofffana .... Od upychania to jezdem ja

hehehe .... jakaś magia by mi się teraz przydała na te moje kulasy bukszpanowe aby były już takie jak chcę ..... zginęły mi jakość na powiększonej rabacie muszę coś jutro poprzesadzać tył do przodu i jakoś tak .... buźka