Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 15:56, 29 paź 2013

Marzenko - nie dałam rady z cebulkami ..... ręce mi odmówiły posłuszeństwa a szczególnie nadgarstki .... już jest lepiej ....piękne nasadzenia tulipanowe z ogromną przyjemnością oglądnę u Was

Konstancja - masz rację przesilenie wiosenne będę omijać szerokim łukiem za dużo przyjemności przede mną ....

Aniu..g - zapraszam za chwilę na świeże fotki .... te poprzednie się przedawniły

Anitka - po trochu do przodu ..... od jutra malowanie wnętrz ..... chyba

Aniu ASC - co prawda to prawda ....
Syla 16:05, 29 paź 2013

Magda - za chwilkę zamieszczę nowe zdjęcia .... choć nic szczególnego się nie wydarzyło ogrodowo aaaa ściana wodna poniekąd coś zyskała

Marzenka..O - nawet to sprawnie poszło .... jak pogoda dopisze to jeszcze mam jeszcze jedno w planie do zrealizowania w tym sezonie .....

Aniu Monteverde - ściskam mocno

Ewuś - na szczęście wielkie budowle i solidny bałagan na szczęście mam już za sobą .....

Tosiu - kolejny kroczek do przodu .... a ile jeszcze przede mną ..... nie wiem czy mi cierpliwości starczy ...

Kindzia - no dziękuję bardzo ale pokazowo to u mnie nie będzie, no chyba , że na emeryturze ....tak mało czasu na to co bym chciała a nie musiała robić

Karolku - ściskam mocno
Syla 16:08, 29 paź 2013

Taki mam widoczek , siedząc na schodach wyjściowych z ogrodu zimowego .... to będzie moje ulubione miejsce przesiadywania rano na rozgrzanych stopniach drewnianych z kubkiem czegoś w ręce obawiam się , że meble ogrodowe nie będą mi potrzebne ale dla miłych gości, będą

Syla 16:09, 29 paź 2013

jesień ogołociła drzewa z liści .... jedynie buk nie świeci pustkami ....

Syla 16:12, 29 paź 2013

ściana wodna dostała czarne półki i siatkę na czarne otoczaki ...

Syla 16:16, 29 paź 2013

Kolejna kulka cisowa na pniu dostała docelowe miejsce ..... a w osobistym lasku brzozowym liście ..... liście ..... warzywnik na chwilę stał się przechowalnikiem sadzonek żurawkowych

Milka 16:19, 29 paź 2013

Niesamowite zmiany, a to siedzenie na schodach będzie bajeczne, ja tam też mogę siedzieć
beta 16:21, 29 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Niesamowite zmiany, a to siedzenie na schodach będzie bajeczne, ja tam też mogę siedzieć

Dziewczyny...posuńcie się
AgnieszkaW 16:22, 29 paź 2013

Ja też i patrzeć na to piękno wokół i ścianę wodną, i lustro, i lasek brzozowy, i cisy na nózkach, i....ech, Syla, ogród pokazowy będziesz miała
Syla 16:22, 29 paź 2013

trawnik ....hmmm .... do wymiany ..... ale tam , wcale a wcale mnie nie drażni .....

maleństwa- thuje Aurea Nana w sztukach kilku dostały sąsiedztwo w postaci trawy Red Barona - będzie całkiem całkiem jak się rozrosną

kosodrzewina intensywnie zielona w kontraście zbrązowiałych rozplenic