Aniu....jeszcze do końca nie wiem co posadzę coś się wymyśli teraz etap wykończeniowy wewnątrz ogrodów zim . czyli elektryka , malowanie i płytki .... od przyszłego tygodnia działamy
nie mam na to teraz sił ..... chciałabym bardzo bo pokus cebulowych na forum mnóstwo ale po pierwsze zdrowie odmawia mi posłuszeństwa , po drugie wczesną wiosną będę przekopywać rabaty ..... nie chcę się martwić , że coś zniszczę ..... Fakt , że niektóre rabaty mogły by dostać parę cebulek ale .... jak już napisałam , nie mam już siły
Syla w tle tyle pracy ... tyle realizacji ... pięknych realizacji ... masz prawo nie mieć siły ... fszystko mi się podoba ... te trawki pod cisami choć wiem, że może bez stałego zameldowania ... migające w tle brzózki ... woda i odbijające się .. kiedyś słoneczko w lustrze ... świetna realizacja ... ... dla odmiany musisz zimą złapać oddech ... mocny ... bo w planach nie ma miejsca na przesilenie wiosenne ...
ja życzę siły wiele siły i pozytywnych myśli, domyślam się ile Cię kosztowało wysiłku zrobienie tego wszystkiego co jest.
Pięknie jest a cebule mogą poczekać na następną jesień jak wszystko będzie wyczesane
mocno ściskam
Syla posadziłam sobie dzisiaj 100 szt angelique wyłącznie do doniczek z mięciutką ziemią z worka. W 15 min było gotowe może spróbuj, teraz niesamowicie dobre ceny są w sklepach interentowych na cebulki. Myslę czy jeszcze sobie krokusów nie kupić
Syla tyle pytań do Ciebie że nie mam odwagi pytać poczekam jak troszkę odsapniesz to nic pilnego,będę do Ciebie wracać aby oko nacieszyć, już jest bajecznie