Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Joaska 10:41, 30 paź 2013

Sylwia zmiany niesamowite, tylko troszę zdjęć widziałam, ale to co widziałam baaaardzo mi się podobało .... pozdrawiam.
Syla 12:13, 30 paź 2013

Joaska napisał(a)
Sylwia zmiany niesamowite, tylko troszę zdjęć widziałam, ale to co widziałam baaaardzo mi się podobało .... pozdrawiam.

Pozdrawiam Asiek
atena35 12:22, 30 paź 2013

Syla napisał(a)
ściana wodna dostała czarne półki i siatkę na czarne otoczaki ...

Syla, budujesz napięcie działasz na wyobraźnię, kobieto ...
atena35 12:25, 30 paź 2013

Syla napisał(a)

Ślicznie u ciebie, tak bogato
Syla 13:14, 30 paź 2013

Korci mnie Tosiu aby iść i posadzić tego klona do donicy w ścianie wodnej (on jest tak fajnie powyginany) ..... deszczyk kropi i to mnie powstrzymuje ..... Zaryzykuję jednak tego klonika bo pisałam wcześniej , że mogą mu nie odpowiadać takie warunki ....

Na bogato piszesz? żurawki się tak u mnie rozrastają , że ja nie wiem co im się tak podoba u mnie no chyba nie ziemia

Wysadzałam moje sadzonki do przechowalnika (z koszyków wiklinowych) .... W jednej żurawce było aż 5-10 opuchlaków ..... takich malućkich ...... masakra..... nawet w korzenie się powkręcały .....
Z aptekarską dokładnością wygrzebałam wszystkie i posadziłam do warzywnika .... Niech rosną na zdrowie
Syla 13:18, 30 paź 2013

atena35 napisał(a)

Syla, budujesz napięcie działasz na wyobraźnię, kobieto ...

Widzisz w tej donicy mojego klona z trawami ??? załączam postać listną i nagą
Syla 13:20, 30 paź 2013

Gabriela napisał(a)
Sylwia, Ty właściwie masz drugi dom dobudowany.
Zobaczysz, albo i już widzisz, jak super będzie tam siedzieć o takiej porze i zimą. W całym domu już będzie mroczno, a pod szkłem jasno, ciepło, miło.
Koniecznie wprowadź trochę roślin, bo czytałam dość dawno temu, że nie zamierzasz ich tam mieć, a to byłaby wielka strata. Mam nadzieję że zmienisz zdanie. Pozdrawiam.

bo taki był zamysł .....czyli zwiększenie powierzchni mieszkalnej ..... a czy roślinki tam ? nie wiem jeszcze ..... pomyślę ale jak będzie wszystko skończone
Syla 13:23, 30 paź 2013

kasiula79 napisał(a)
Sylwia - rzadko piszę, ale jestem na bieżąco. Jest cudnie, po prostu brak słów...

Oglądając ostatnie fotki tak sobie pomyślałam, że jednak rośliny zimozielone to podstawa (zielona podstawa) każdego ogrodu.

Jeszcze raz powtórzę : jest cudnie już teraz, a jak będzie wiosną? - to zbyt trudne zadanie dla
mojej wyobraźni

Masz rację z roślinami zimozielonymi .... tylko niech szybko rosną i cieszą me oko biała kora brzóz również robi swoje tak jak na ten przykład jeszcze w dereniach czerwone gałązki w formie bezlistnej
ewa004 14:19, 30 paź 2013

Sylwia a TV już chyba w tym sezonie nie odpalisz ?
atena35 14:49, 30 paź 2013

Syla napisał(a)

Widzisz w tej donicy mojego klona z trawami ??? załączam postać listną i nagą

Upsss to mi zadanie dałaś
Klon piękny, donica piękna ale czy razem ???
Mus spróbować zawsze przecież można zmienić