Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

agniecha973 23:40, 04 mar 2014

Nie mam zbyt wielu żurawek, ale po zimie (której nie było) wyglądają różnie. Southern Comfort oskubałam prawie na łyso inne same się ciut oskubały , ale Marmalade mnie zaskoczyła, bo wygląda prawie idealnie i dalej rośnie jakby nigdy nic.
Cleo 23:47, 04 mar 2014

Syla napisał(a)

U mnie również jest placyk obok placyka tym bardziej wyrzeźbiony w terenie bo ma spadek i jeszcze huśtawkę tam postawię ze zjeżdżalnią (tzn. przeniosę) i wiesz ???? i wcale się nie martwię , że jedno z drugim jakoś nie gra ale za to gra jak jest przednia zabawa z dzieciakiem

Wcale nie twierdzę, ze to nie gra, nie martwię się też, najważniejsza jest przyjemnosc korzystania z ogrodu. Zastanawiam się tylko nad ilością trawy jaka pozostanie. Chociaż.. Cięzko mi jest sobie wyobrazic jakby to moglo wyglądać. Z tyłu domu mam do zagospodarowania ok. 400mkw powierzchni, częsc odejdzie na rabaty, u siebie gdzieś wklejałam rysunek z liniami rabat. Czasem mi się wydaje, ze to dużo innym razem spojrzę, ze to jednak niewiele.
Jakaś popaprana jestem, jak Boga kocham.
Gabrysia_ 10:24, 05 mar 2014

Sylwia...donice naocznie obejrzane?...kiedy bedą?
Wysłałam fotki
Sebek 18:54, 05 mar 2014

Nie wiem czy Cię zainspiruję, ale znalazłem to w zdjęciach z CHFS

Syla 19:01, 05 mar 2014

Sebek napisał(a)
Nie wiem czy Cię zainspiruję, ale znalazłem to w zdjęciach z CHFS

Dzięki Sebek za inspirację ..... wymyśliłam u siebie troszkę inaczej brakuje mi jedynie wypoczynku rattanowego bo donice już som
Syla 19:05, 05 mar 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Sylwia...donice naocznie obejrzane?...kiedy bedą?
Wysłałam fotki

Donice dojechały wieczorkiem ..... troszkę się napracowałam przy otwieraniu paczki .... przyjechała na palecie (paczka) porządnie zapakowana a kurier musiał czekać aż rozpakuję i obejrzę Trzy prostokątne wysokie donice , trzy kwadraty wysokie i dwie wysokie okrągłe ..... A ile zostało makulatury i plastiku no już nie wspomnę o pozostawionej palecie

Zaraz odpiszę
Cleo 19:24, 05 mar 2014

Syla napisał(a)

Donice dojechały wieczorkiem ..... troszkę się napracowałam przy otwieraniu paczki .... przyjechała na palecie (paczka) porządnie zapakowana a kurier musiał czekać aż rozpakuję i obejrzę Trzy prostokątne wysokie donice , trzy kwadraty wysokie i dwie wysokie okrągłe ..... A ile zostało makulatury i plastiku no już nie wspomnę o pozostawionej palecie

Zaraz odpiszę

Pokażesz?
Sebek 19:27, 05 mar 2014

Fotki muszą być
Madzenka 19:48, 05 mar 2014

Czekamy, czkamy, nózkami przebieramy
Alisonek 20:01, 05 mar 2014

Ja też czekam na nowe donice i jeszcze z pytaniem przychodzę? strzygłaś już swoje kulki z trzmieliny?
Pozdrawiam...i czekam