Nie mam zbyt wielu żurawek, ale po zimie (której nie było) wyglądają różnie. Southern Comfort oskubałam prawie na łyso inne same się ciut oskubały , ale Marmalade mnie zaskoczyła, bo wygląda prawie idealnie i dalej rośnie jakby nigdy nic.
Wcale nie twierdzę, ze to nie gra, nie martwię się też, najważniejsza jest przyjemnosc korzystania z ogrodu. Zastanawiam się tylko nad ilością trawy jaka pozostanie. Chociaż.. Cięzko mi jest sobie wyobrazic jakby to moglo wyglądać. Z tyłu domu mam do zagospodarowania ok. 400mkw powierzchni, częsc odejdzie na rabaty, u siebie gdzieś wklejałam rysunek z liniami rabat. Czasem mi się wydaje, ze to dużo innym razem spojrzę, ze to jednak niewiele.
Jakaś popaprana jestem, jak Boga kocham.
Donice dojechały wieczorkiem ..... troszkę się napracowałam przy otwieraniu paczki .... przyjechała na palecie (paczka) porządnie zapakowana a kurier musiał czekać aż rozpakuję i obejrzę Trzy prostokątne wysokie donice , trzy kwadraty wysokie i dwie wysokie okrągłe ..... A ile zostało makulatury i plastiku no już nie wspomnę o pozostawionej palecie