Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Zielona 20:17, 02 mar 2014

Uff. Nadrobiłam. W kwestii donic... byłam za tym, żeby nie były zbyt jasne, więc czekam na efekty. Będzie pięknie. W tym tygodniu chyba pojadę do szkółki z pytaniem, kiedy będą kopać smaragdy i serby Coś tam dosadzimy
Magda70 21:57, 02 mar 2014

I ja też nadrobiłam....i znów mnie szlag trafia....znów szare donice...i to betonowe....

Bosko będzie...
Madzenka 22:23, 02 mar 2014

Syla to ja już się pogubiłam, ktore zamówiłaś donice... Cube?
Syla 22:56, 02 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)
Syla to ja już się pogubiłam, ktore zamówiłaś donice... Cube?

88.013, 88.07, DDH05
Syla 23:01, 02 mar 2014

Magda70 napisał(a)
I ja też nadrobiłam....i znów mnie szlag trafia....znów szare donice...i to betonowe....

Bosko będzie...

no to się zobaczy jak będzie .... okrągłe idą na przód domu (jak się zrobi) a reszta na taras
Syla 23:02, 02 mar 2014

Zielona napisał(a)
Uff. Nadrobiłam. W kwestii donic... byłam za tym, żeby nie były zbyt jasne, więc czekam na efekty. Będzie pięknie. W tym tygodniu chyba pojadę do szkółki z pytaniem, kiedy będą kopać smaragdy i serby Coś tam dosadzimy

koniecznie ..... takie kopane mają zdecydowanie niższą cenę .... przy większej ilości jeszcze ją można negocjować powodzenia
Agacia 16:51, 03 mar 2014

A jaka pogoda była u Ciebie? (w sensie na Kanarach?)

Czy ProMENEL pomaga też na miodówkę bukszpanową?

Pozdrówki
Syla 17:02, 03 mar 2014

Agacia napisał(a)
A jaka pogoda była u Ciebie? (w sensie na Kanarach?)

Czy ProMENEL pomaga też na miodówkę bukszpanową?

Pozdrówki

Pogoda podobna do Twojej - kilka dni były bezwietrzne to słońce prawie parzyło a w cieniu przyjemnie wieczory chłodne bez sweterka ani rusz basen zaliczany co dzień , kąpiel w oceanie nie ale patrzenie było, z ogromną przyjemnością, na fale

Promalan ma duże zastosowanie , na miodunkę również powinien pomóc i nie tylko .... w przyszłym tygodniu będę powtarzać pryskanie w myśl mojego ogrodnika który mi obecnie pomaga w ogrodzie

butterfly 17:17, 03 mar 2014

O, a dlaczego będziesz powtarzać? o tym nie słyszałam... Ja pryskałam w sobotę - z 1l butelki zostało mi z 200ml tylko...
Agacia 17:37, 03 mar 2014

Syla napisał(a)

Pogoda podobna do Twojej - kilka dni były bezwietrzne to słońce prawie parzyło a w cieniu przyjemnie wieczory chłodne bez sweterka ani rusz basen zaliczany co dzień , kąpiel w oceanie nie ale patrzenie było, z ogromną przyjemnością, na fale

Promalan ma duże zastosowanie , na miodunkę również powinien pomóc i nie tylko .... w przyszłym tygodniu będę powtarzać pryskanie w myśl mojego ogrodnika który mi obecnie pomaga w ogrodzie

Dzięki Sylwia, właśnie skończyłam pryskać Jutro prysnę jeszcze buszkpany
P.S. Czyli mamy podobne wrażenia z wakacji Mam nadzieję, że za rok zimą też uda nam się wyjechać. Jestem zachwycona!