Mialam napIsać to samo co Bogda! Pokaż ten perz.... Abyś miała mało chwastów na nowym trawniku to załóż z rolki lub z hydrosiewu jak Kwiatholandii. Mialam 4 razy zlewane roundapem rabaty i wcale nie miałam mniej chwastów w trawniku.....
Więc ni do końca roumiem tak radykalnego działania ale się nie wtrącam.
Jesli masz chwasty z powodu zachwaszczonego sąsiedztwa to roundap pomoze na miesiąc.....
Idę malować garaż bo i tak zrobisz co uznasz za słuszne. Ja sie po prostu obaiwam o Twój piekny ogród i nie mam zaufania do firm, ktore przy tak pieknym ogrodzie nie obawiają się cieżkiej chemi.
Daj swojej szansę moja jest zimozielona i nie zawsze po zimie ładnie wygląda ... miniona zima była łagodna i dlatego tak ładnie się prezentuje .... jutro kropię na grzyba bo pojawiła mi się na hakone i carexach rdza .... Mam strasznie mokro .....
W poniedziałek jestem umówiona na telefon z panią ..... Napiszę co postanowiłam ... mam obawy ....ogromne ..... Trawnik będzie z rolki + siatka na krety ... Ale wcześniej będą wykopy pod oświetlenie i nawodnienie ....Madżenko masz mnóstwo racji ..... dziękuję za troskę !!!!! doceniam !!!!!