m2 warto w garażu mieć aby to postawić w pudle .... ten posiada jeszcze dużą pompę to również gdzieś należy upchać ... na strych garażowy nie wyniesiemy bo się pudło zaklinuje ....
będę rozmawiać z kobietą .... mnie zależy aby prace które zaplanowałam były zrobione .... również się obawiam .... owszem .... gdybym sobie pewnych rzeczy nie przetłumaczyła kolejne nocki były by z głowy ...
biorę wszystkie wpisy pod uwagę .... rozważam ....
moje wyjście to takie , że mogę nie mieć zrobionych prac w tym roku ....
Kiedyś byłam Twoim wątku, podobało mi się i skopiowałam zdjęcie tej rabaty w trakcie kwitnienia, wrzucając je do foldera "inspiracje". Teraz widzę ją od drugiej strony wygląda pięknie. Ktoś na moim wątku napisał, że to Twój ogród bo oczywiście zdjęcia zapisywałam ale bez autorów.
Dziękuję za inspirację, piękny ogród, jeszcze sobie po nim pochodzę marzy mi się podobna rabata, planuję przełamaną cyprysikiem nutkajskim i jestem w posiadaniu 3 szt. różanecznikówz tym dwa to CW, trudno już coś wybrać, największy wybór jest wiosną .
gratuluję ogrodu
Ta rabata to pomysł Dany .... Jak masz podobną rabatę to poczekaj i dokup trzeciego takiego samego rh ..... będzie zdecydowanie ładniej i dodaj koniecznie kolorek ...
Spaceruj do woli .... ostatnio wstawiłam dużo fotek pozdrawiam