Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku cz.II

Ogród Sylwii od początku cz.II

Syla 13:58, 25 sie 2014

Pszczelarnia napisał(a)
Syla, jak patrzę na lustro w ogrodzie to myślę, że to ogrodowa plazma, na któej "leci" program ogrodniczy pt. Przemiany, zmiany i ogrodowe modernizacje.

Jak się nazywa hosta pod kulami cisowymi na pniu (piękne: i kule i hosty) z przodu ogrodu po prawej od wejścia.

Ewuś to hosta praying hands.... nie podoba mi się jej kwiecie dlatego obcinam jak tylko się pojawi .... jest szczupła , nie pcha się na żywopłot bukszpanowy .... Nie wszystkie moje pomysły mi się podobają ale upchnięcie w tym miejscu host mnie mocno zadawala

Jak ogarnę trawnik to pokażę więcej odbić lustrzanych .... na razie pcha się trampolina i basen niezbyt to efektowne
MalgosiaR 14:15, 25 sie 2014

Sylwia dawno nie gościłam u Ciebie...lustro jest pięknie, elewacja równie pięknie wyszła, trawy zwalają z nóg, widoki powalające
Syla 14:23, 25 sie 2014

MalgosiaR napisał(a)
Sylwia dawno nie gościłam u Ciebie...lustro jest pięknie, elewacja równie pięknie wyszła, trawy zwalają z nóg, widoki powalające

Dzięki Małgoś trawska teraz szaleją i dobrze choć nie dobrze bo zimno
ka1sia 14:37, 25 sie 2014

Syla, a ja pospacerowałam, pozachwycałam się i nic mnie w oczka nie ukłuło , wręcz przeciwnie, toż to kojące i piękne widoki
pozdrawiam
MalgosiaR 14:50, 25 sie 2014

Syla napisał(a)

Dzięki Małgoś trawska teraz szaleją i dobrze choć nie dobrze bo zimno

Oj tak teraz trawy pokazują się z najlepszej strony, moje miskanty przed domem szaleją, rozplenice też się rozkręciły
Juzia 18:06, 25 sie 2014

Syla napisał(a)

Ja ich nie odróżniam .... bardzo do siebie podobne .... można rzecz identyczne Nie wiem jak Evergold .... bo Ice Cream jest zimozielona ....

Niby też
noemi 20:06, 25 sie 2014

Ja mam evergolda, jest zimozielony , w tym roku to jest taki duży , że będę musiała podzielić. Bardzo mi się ten carex podobi

Syla 20:52, 25 sie 2014

noemi napisał(a)
Ja mam evergolda, jest zimozielony , w tym roku to jest taki duży , że będę musiała podzielić. Bardzo mi się ten carex podobi

grunt to być zadowolonym oby rosły zdrowo !.....
Syla 20:56, 25 sie 2014

Udało mi się dzisiaj wykonać opryski na grzyba .... uffff ....oby zadziałał ....

Jutro ma być załamanie pogody .... Jakie załamanie ? Pogoda w moim rewirze od miesiąca załamana .....

Ja zdążyłam nie mam wyrzutów .... Czekam na zatrzymanie choroby na bukszpanach .....i niech się dzieje wola nieba ...
leon60 20:59, 25 sie 2014

Sylwuś u mnie już pada, sorki leje jak cholera... można zwariować