Dziewczynki ... Ja tu sobie patrzę ,że mi folię cosik wysadza... Kobea mi już wykiełkowała ... Nasion było sporo , tylko część namoczyłam a reszty nie... Wykiełkowało mi to namoczone .. Ciekawe czy biała czy fioletowa , o z fioletowych mam zrobione sadzonki z ubiegłorocznych roślin ...
Aniu ... Cieszę się tym bardziej ,że w ubiegłym roku ciężko mi szło kiełkowanie kobei .. Pewien zaprzyjażniony właściciel szkółki powiedział mi ,że one są ciżkie do kiełkowania i udaje się to tylko z 50% nasion.. Więc jedne moczyłam.. I to chyba pomaga
A domeczek achhhh .. Nie umiałam mu się oprzeć w sklepie .. Tak do mnie szeptał : kup mnie , kup mnie
Rozumiem, że po tych zakupkach doła zimowego już nie masz? ...hmm, idę jutro do sklepu
A ten domeczek jaki słodki, super, do mnie też by chyba przemowił
Pozdrawiam, Kasia
Na Allegro. Ale ja kupowałam na paletach bezpośrednio od producenta Widzę, że mam spóźniony zapłon, bo Ela już zapodała Wam namiary
Polecam, ja nie żałuję
Ela Tobie to już powinno się zabronić wchodzić do sklepów z lampionami Twój portfel nie zdzierży tyle...na roślinki zostaw jak nie do ogrodu to do doniczek....
... włochacze na nogi ma moja Córka, bo uwielbia na boso chodzić, ale piesa bardziej skudłaczona niż jej skarpety...