Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 20:31, 02 kwi 2013

JulkAd napisał(a)
I to pewno racja duża, bo człowiek widocznie ma wiek względny w zależności od punktu widzenia

Ja tam bym powiedziała że od wieku własnego
gierczusia 20:36, 02 kwi 2013

bociek napisał(a)
Aaaaaaaa, to nie o mnie bylo??? Czekaj, piers podniese w pusiapie bo lekko klapla z tego wszystkiego

Ja mam niewyparzony dziob i czasami siem bojam, ze podpadlam ale juz poszloooooooooo

A tak w ramach dowcipu daaaaawno sie to dzialo, jakies 5 lat temu w kolejke przede mnie chcial sie wpasowac mlodzieniec na oko 20-letni. Siem wzielam i wzburzylam slusznie i rzeke do niego, ze tu nie stal. On uparcie, ze stal, ja ze nie, w koncu pytam kobitki przede mna - czy ten pan tu stal, a ona, ze nieeee, skad. Wiec satysfakcja mnie rozpiera (czujesz ten klimat? moje na wierzchu i takie tam) i slysze nagle z jadem wypowiedziane przez urodziwego mlodzienca:

nie dosc, ze STARA i BRZYDKA to jeszcze CHAMSKA I zabral sie jak niepyszny na koniec kolejeczki, ktora byla dluuuuuuuuuga oj dluga

Do dzisiaj bawi mnie ta historyjka do lez

Bociuś ... Ja Ci powiem jaki ta młodzieź dzisiejsza ma niewyparzony pysk ... Upss dziób ..

A tak serio , to się zastanawiam kiedy dla mnie się zacznie geriatria .. Chociaż mnie ci moi gimnazjaliści stałe ćwiczą ,żebym nie wypadła z obiegu.. ... Pewnie gdybym zmieniła pracę to by było inaczej ... A może nie ??... Może jestem taka głupia z natury
gierczusia 20:37, 02 kwi 2013

nieszka napisał(a)

To ja już wiem co mi dolega! Bo to zapewne jest zaraźliwe!

Tak , tak.. Baaaardzo zarażliwe , drogą płciową , kropelkową i internetową
gierczusia 20:38, 02 kwi 2013

JulkAd napisał(a)

Mojego uświadomiłam, że był rozwrzeszczany (trzy bite miesiące wyjęte z życiorysu)...niech wie co stara matka dla niego robiła...ale teraz Dziecię do rany przyłóż, więc równowaga jest...z młodszą Latoroślą było i jest u mnie odwrotnie...czyli znowu równowaga

Ty mnie Julcia tą równowagą niebywale ucieszyłaś ... ... Czy to znaczy ,że jak teraz nie je , to potem zacznie ??
baraga1904 20:42, 02 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

... a lęgotropija to postępująca szybko ogromna chęć do leniuchowania .. Ja właśnie ją przechodzę

...a jakies antidotum na to cuś istnieje...? bo oprócz grypy stulecia...( brrr)....to chyba też mnie biere... a ja jeszcze w pediatrii ( przed 40) siedzę...
gierczusia 21:06, 02 kwi 2013

baraga1904 napisał(a)

...a jakies antidotum na to cuś istnieje...? bo oprócz grypy stulecia...( brrr)....to chyba też mnie biere... a ja jeszcze w pediatrii ( przed 40) siedzę...

Nooo Agusiu ..; to Ty , dokładnie tak jak i ja według Bociusia - siusiumajtka ...

A czy na lęgotropiję jest antidotum... ???... Hmmmm .. No , nie wiem .. Chiba raczej śmiertelna

A tak serio : na mnie działa temp powyżej 13 st i słoneczko i wtedy lęgotropija mija jak ręką odjął
grazyna 21:48, 02 kwi 2013

O tak, popieram, słoneczko leczy wszystko
Madzenka 22:00, 02 kwi 2013

Ło matko ale zalebłości miałam....
Dla mnie Vatu do 18 za mało...... muszę poczekać na unijną podwyżkę stawki.....siusiumajtki jedne. Chylę tylko czoła przed Asc
Z rozrzewieniem wspominam, gdy moja mama mawiała... "Taka młoda babka przed piędzesiątką".... Jakże ja się z tego śmiałam.... a teraz śmiech przez łzy......
gierczusia 22:34, 02 kwi 2013

Madzen.. Ja stanowczo protesuję przeciwko unijnym zakusom na podwyżkę vatu

A poza tym .. Wyglądasz na 35 Kobito , a duchem tak jak Anka Asc ok. 18
Magda70 22:56, 02 kwi 2013

gierczusia napisał(a)

Ty mnie Julcia tą równowagą niebywale ucieszyłaś ... ... Czy to znaczy ,że jak teraz nie je , to potem zacznie ??

nie pocieszaj się...równowaga nie zawsze jest i działa...nigdy nic nie wiadomo...